發表主題 回覆文章
Chibimaru
XXX.XXX.87.225

發表發表於: Mon May 03, 2010 1:55 pm

廣告贊助 [隱藏]
上次抽中左上環 西港城 大舞臺 / 德藝會 $15000現金券 現$10000出讓

因為我個婚期未到, 佢又唔可以比我extend, 唔想浪費呀

$15000現金券一張,可自由選擇日子及菜單

場地網頁 : http://www.clubwedding.com.hk/

主要條款 :
必須於2010年5月31日或之前落訂
2011年2月28日或之前之婚宴

有問題可電郵到chibimarudon@yahoo.com.hk
回頂端
Chibimaru
XXX.XXX.87.225

發表發表於: Mon May 03, 2010 2:09 pm

peachho 寫到:
樹梨 寫到:
唔好意思呀...
雖然我唔係2011年的...
但我對大舞台有d興趣...
我想問問...你地一圍about幾錢??
因為上佢地個web最平係4xxx..
但好似睇到你地話有3xxx既....
min charge唔係平日要幾多架??
如果係2012年年頭...今年book會唔會早左d呢你地覺得....

價錢同網上一樣,有人講過3千幾蚊咩﹖可能係一d唔好的日子︴好熱個d日子等,佢有d日子7折,佢個網有架

我出年10月,平日min charge11萬,紅日、周六14萬
2012年而家好似未有得book wor
你可以去open day看看才決定

我問左啦,而家剩係可以book到2011年10月31日
因為佢話2011年尾 (唔記得左11月定12月) 要close幾個月比政府做保養。(每3年都要close一次)
重有重有, 公眾假期min charge 14.5萬
回頂端
Szebaka
XXX.XXX.220.136

發表發表於: Tue May 11, 2010 11:36 am

SweetSa 寫到:
peachho 寫到:
2011年西港城大舞台新人

1月18日:SweetSa
2月14日:Szebaka
3月21日:sherry1122
5月:cher3
5月9日 :samoht
10月18日:peachho

人丁單薄........
但事實真係好多人book左,9-10月的星期六、日都full了

wow..Szebaka2月14日呀!!情人節!!!好sweet!!

Razz 雖然好sweet但好多野都會貴左...eg.花球, join席前小食+主題佈置total要6千蚊 (聽講有人join哂兩樣只係5千!)

另外,想問有無人試過菜?? 大家會選邊個菜單?
回頂端
SweetSa
XXX.XXX.174.252

發表發表於: Tue May 18, 2010 5:17 pm

我暫定中間價錢既菜單呀~~
回頂端
peachho
XXX.XXX.126.134

發表發表於: Fri May 21, 2010 1:19 pm

[quote="Szebaka"][quote="SweetSa"]
peachho 寫到:

Razz 雖然好sweet但好多野都會貴左...eg.花球, join席前小食+主題佈置total要6千蚊 (聽講有人join哂兩樣只係5千!)

另外,想問有無人試過菜?? 大家會選邊個菜單?

可以唔join都得架ma,席前小食唔join未自己拎西餅去law,主題布置都係多個琴師、將凳多隻蝴蝶結、台面多d花,視乎你自己加唔加

我覺得呢度都幾抵最平4988,加酒水500都係5千幾,平過酒店
回頂端
peachho
XXX.XXX.126.134

發表發表於: Fri May 21, 2010 1:20 pm

SweetSa 寫到:
我暫定中間價錢既菜單呀~~

我用最平個個upgrade野上去
回頂端
Ming Ming 豬
XXX.XXX.114.46

發表發表於: Fri May 28, 2010 11:45 pm

HELLO... 我大日子係2011年1月22日... BOOK 了大舞臺
回頂端
EDITH_M
XXX.XXX.170.242

發表發表於: Sun Jun 13, 2010 3:21 pm

我都book 了2011年6月, 唔知大家知唔知如果想租用佢地樂隊器材有無得講價呢 Smile 不過落左一訂真係唔知仲有無人理我....
回頂端
SweetSa
XXX.XXX.174.252

發表發表於: Tue Jun 15, 2010 2:30 pm

但最平個餐係食鮑魚茹..我真係接受唔到..所以先會選擇中間個plan.
之前去expo見到佢地出多個菜單呀..
但酒水就加左價~
回頂端
peachho
XXX.XXX.136.201

發表發表於: Wed Jun 16, 2010 12:50 am

SweetSa 寫到:
但最平個餐係食鮑魚茹..我真係接受唔到..所以先會選擇中間個plan.
之前去expo見到佢地出多個菜單呀..
但酒水就加左價~

我會轉做原隻鮑魚ma
回頂端