發表主題 回覆文章
carcarmiu
XXX.XXX.29.226

發表發表於: Thu Mar 18, 2010 2:25 am

廣告贊助 [隱藏]
呢一年肥左好多,下半身係重災區 Sad 如果主要想減PATPAT同大脾,請問應該做通淋巴定係M6呢?油麻地區有冇好介紹?我返工同屋企都0係呢頭,有時見到D上樓0既又驚俾人斬一頸血... Confused
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.85.98

發表發表於: Thu Mar 18, 2010 3:46 pm

我2樣都有做呀~通淋巴主要去水腫,m6修線條就明顯D
你可以一星期做1次通淋巴+2次m6
最好做完通淋巴接住做一次m6,效果好好多架
回頂端
carcarmiu
XXX.XXX.29.226

發表發表於: Thu Mar 18, 2010 4:39 pm

SIUFAT 寫到:

請問你0係邊度做呢?係咪要買course?貴唔貴?^^
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.85.98

發表發表於: Thu Mar 18, 2010 5:10 pm

carcarmiu 寫到:
SIUFAT 寫到:

我做開果間向旺角,已經join左5年啦~send左資料比你參考下
你可以試做一次先決定join
m6平均$100一次,人手淋巴會貴少少
回頂端
CICCY
XXX.XXX.129.98

發表發表於: Sun Mar 21, 2010 11:48 pm

SIUFAT 寫到:
carcarmiu 寫到:
SIUFAT 寫到:

我做開果間向旺角,已經join左5年啦~send左資料比你參考下
你可以試做一次先決定join
m6平均$100一次,人手淋巴會貴少少

Hi all,

could u pls send me the details too!!!

coz i m going to take photos next month, but my arm is still so thick... no progress at all.

tHANKS!!
回頂端
小安@
XXX.XXX.8.137

發表發表於: Mon Mar 22, 2010 4:51 pm

Please send me details too....
many thanks!
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.28.208

發表發表於: Tue Mar 30, 2010 2:11 pm

CICCY 寫到:

Hi all,

could u pls send me the details too!!!

coz i m going to take photos next month, but my arm is still so thick... no progress at all.

tHANKS!!

sent~pls check pm!!
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.28.208

發表發表於: Tue Mar 30, 2010 2:12 pm

小安@ 寫到:
Please send me details too....
many thanks!

pm左你
回頂端
bingbing2
XXX.XXX.4.244

發表發表於: Fri Apr 02, 2010 5:07 pm

please pm me the details, thx~~
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.99.181

發表發表於: Thu Apr 08, 2010 1:16 pm

bingbing2 寫到:
please pm me the details, thx~~

sent Wink
回頂端