發表主題 回覆文章
Kiss 戀人
XXX.XXX.36.165

發表發表於: Mon Mar 08, 2010 11:10 am

廣告贊助 [隱藏]
我基本上已經cfm左系3V...compare左好多間都系呢間多好評~
我會去3月個婚紗展book, 因為婚紗展book有多d野送~

之前3V有d 2pair or 5 pair一齊join有即時現金discount優惠,我想約多幾pair人....如果到時岩既大家一齊book, 齊齊有discount~

唔知有無人有興趣呢??有既請PM我~

另外有個優惠系有介紹人就2pair都多本7"相薄,請問有無3V既舊客可以做我介紹人?

Thanks a lot~
回頂端
Kiss 戀人

發表發表於: Mon Mar 08, 2010 1:47 pm

岩岩見到3v出左新優惠..
而家比左訂先, 可以減600同好多野送~~

如果你個fd都系cfm去既....比左訂平d wor...

我打比個apple既女人(佢website電話)...佢幫我hold左個比訂600優惠,and佢話佢而家手上有2個客都系cfm影,加埋我就有3個,已經可以減300,如果再有多2pair影就可以每pair減500, 你叫你個fd問下~

我留左位 楊先生/陳小姐~~^_^

happy planning~
回頂端
我又想睇相呀
XXX.XXX.0.244

發表發表於: Mon Mar 08, 2010 2:43 pm

我留左位

陳先生 朱小姐 影百萬葵園 已經係第二輯了~~^.^
回頂端
Kiss 戀人

發表發表於: Mon Mar 08, 2010 2:58 pm

good~~

希望我地組隊成功~~平500~~keke

hi....你有無念住影邊個plan?

我想影6999 plan F = 華橋城+室內

不過我bf又想影海景....不過影埋個海要用plan H = 8999,不過都系影一日,去3個地方會唔會時間好緊呢,而且我覺得個海景好似mama姐~

我想另外加個空中花園,唔知得唔得呢~~
回頂端
~車~
XXX.XXX.53.78

發表發表於: Mon Mar 08, 2010 3:21 pm

Kiss 戀人 寫到:
good~~

希望我地組隊成功~~平500~~keke

hi....你有無念住影邊個plan?

我想影6999 plan F = 華橋城+室內

不過我bf又想影海景....不過影埋個海要用plan H = 8999,不過都系影一日,去3個地方會唔會時間好緊呢,而且我覺得個海景好似mama姐~

我想另外加個空中花園,唔知得唔得呢~~

空中花園 = 2個室內景
總之一套衫可以影兩個內景或空中花園
但如果你想影埋海景的話, 又未必夠時間影空中花園
因為要影空中花園係要早少少通知3v去安排
未出外景前先影空中花園架, 如果等影完外景先返3v office, 天都黑了, 影不到的
回頂端
Kiss 戀人

發表發表於: Mon Mar 08, 2010 4:06 pm

內景同空中花園都想影tim....kee~
用同一套衫影曬2個唔得ka?

我想問系會展度系咪要決定埋影d咩ka la?

如果我系影華橋城, 想d花靚d應該幾月去?

有d咩我要注意??...要mark返系張單度??
回頂端
~車~
XXX.XXX.53.78

發表發表於: Mon Mar 08, 2010 4:18 pm

Kiss 戀人 寫到:

要影晒內景+空中花園要2套衫呀
同埋華僑城o既花田應該係經常轉唔同o既花架 (我上次聽劉老c講的)
所以應該幾時去d花都靚o既
咁當然, 春天d花會更加靚啦
當然有咩都mark係單會好d, 清晰d嘛
回頂端
LoveK
XXX.XXX.252.144

發表發表於: Mon Mar 08, 2010 4:24 pm

我又想睇相呀 寫到:
我留左位

陳先生 朱小姐 影百萬葵園 已經係第二輯了~~^.^

你影第2輯,可以自己介紹自己,2本相簿自己要晒喎... haha Very Happy
回頂端
wahwahwah
XXX.XXX.71.99

發表發表於: Mon Mar 08, 2010 4:28 pm

Kiss 戀人 寫到:

我個FD都係book 華橋城+室內~
你地可以 用我個名book做舊介紹人啦~

楊先生 & 葉小姐 2月25日影~~
加埋我個fd就有4pairs 喇~
回頂端
Kiss 戀人

發表發表於: Mon Mar 08, 2010 4:40 pm

我想問....
我去book個時系咪要報埋同邊4pair一齊同行?唔系3v咪唔知我同邊d人一齊同行law?
回頂端