發表主題 回覆文章
CI CI @@
XXX.XXX.125.81

發表發表於: Mon Feb 01, 2010 6:07 pm

廣告贊助 [隱藏]
佢係新開家的婚紗晚裝好有型...^^

我都join左好貴但我覺得值,仲有我要讚下bobo佢好好 servie,好好人,不過我都

係個句 " 好有型 '' 哈哈....

如有去過bridal world 可大家分享

如果要料問我都得...
回頂端
CI CI @@

發表發表於: Wed Feb 03, 2010 5:36 pm

luvmini 發表於: 02 Feb 2010 21:58 文章主題:

--------------------------------------------------------------------------------

can u PM me the details pls, thx!

我pm左你啦....^^

我個日同未來老公去銅鑼灣唸住想睇下的婚紗,點知行丁去總統戲院O個邊就見到有間婚紗店,咁咪上去睇下啦,上到去的款唔係好多,但好有型,好新,原來佢地岩岩開張,仲有BOBO(即SALES)佢好好介紹左好多新款比我睇,係呢.有無人去過呀.

有別於一般既婚紗店,D衫、手工、質料都好靚,款式都幾特別
以後各位新人又有多個選擇啦,報料完畢!! 謝 !! 謝!!
回頂端
米蘭
XXX.XXX.59.109

發表發表於: Sat Feb 27, 2010 2:30 am

今日勁開心呀,多謝bobo同我揀佐靚靚婚紗比我,件件都好靚呀,d款都好特別,仲有你既服務真係好好!!! Very Happy
回頂端
Candy mu

發表發表於: Mon Apr 19, 2010 2:43 pm

個日同個朋友上去睇,好似有新款喎......哈哈,
有時間可以睇下喎......^^
回頂端
毛女

發表發表於: Wed Apr 21, 2010 11:58 am

我都有去睇過真係幾好型!!!
D款好新 Very Happy
回頂端
毛女

發表發表於: Thu Apr 22, 2010 12:00 pm

間鋪好易搵.
係總統戲院對面咋,一望上去就睇到!
Laughing
回頂端
毛女

發表發表於: Sat May 01, 2010 1:22 pm

嘩.....我琴日上左去佢地有0的新既伴娘都OK喎....仲返左一件黑白色婚紗,好有型呀....我試左HOLD左,哈哈,唔知我屋企比唔比呢....唔理啦....我好鍾意呀....^^
回頂端
毛女

發表發表於: Wed May 05, 2010 12:20 pm

好彩屋企人無話我~
佢話一生人一次一定搵要最好 Razz
回頂端
毛女

發表發表於: Wed May 19, 2010 1:24 pm

我尋日帶左個FD去睇啊~
佢都好鍾意啊~
佢話睇咁多間最好係呢度!
佢都擇左好多件~ Razz
回頂端
boomboomwa
XXX.XXX.161.145

發表發表於: Tue Jun 01, 2010 3:58 am

Can I have more information pls?

pls email me the details to eviasuki@yahoo.com

Thanks!!
回頂端