發表主題 回覆文章
MinaC
XXX.XXX.25.56

發表發表於: Fri Jan 29, 2010 1:20 pm

廣告贊助 [隱藏]
我記得以前有個主題係for 西港城大舞臺, 但係點解我搵極都搵唔到??

請問有沒有人知道條LINK?

另外, 我啱啱問過大舞臺, 佢話要140,000 minimum charge....有冇人知係咪一定要? or 有冇人係唔使既呢?

請大家幫幫忙呀!
回頂端
海藻
XXX.XXX.164.124

發表發表於: Fri Jun 04, 2010 1:07 am

MinaC 寫到:
我記得以前有個主題係for 西港城大舞臺, 但係點解我搵極都搵唔到??

請問有沒有人知道條LINK?

另外, 我啱啱問過大舞臺, 佢話要140,000 minimum charge....有冇人知係咪一定要? or 有冇人係唔使既呢?

請大家幫幫忙呀!

140,000 is the min. charge? true or not?
回頂端
meow~
XXX.XXX.202.211

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 12:53 am

140000 min. chgs plus 10% chgs for sat and sun, also the public holiday, if u choose weekday, the min. chgs must cheaper.
回頂端
fluty
XXX.XXX.173.74

發表發表於: Fri Jun 11, 2010 12:02 am

MOn to Thu : 11K
FRI :11K+10%
SAT and SUN :14K+10%

以上價錢不包指定全單有折的特別日子.

係我3月EXPO 時問的.
希望幫到你.
回頂端
@Macy@
XXX.XXX.27.241

發表發表於: Mon Jun 28, 2010 2:46 pm

my friend joined here before, but have u seen the lobby and the 1 & 2 floor..i think if you book more than 25 table..here may not the suitable..because it easy to lost focus when u sitting on the 2nd floor...
回頂端
wny2409
XXX.XXX.152.120

發表發表於: Sat Aug 21, 2010 4:45 pm

想問咁多位~
最後比錢時可唔可以用信用卡比嫁~
回頂端
Choicy
XXX.XXX.36.149

發表發表於: Sat Aug 28, 2010 2:07 am

wny2409 寫到:
想問咁多位~

可以的
回頂端
wny2409

發表發表於: Sat Aug 28, 2010 1:59 pm

Choicy 寫到:
wny2409 寫到:
想問咁多位~

可以的

是全數???
回頂端
Choicy
XXX.XXX.36.149

發表發表於: Sat Aug 28, 2010 5:32 pm

除咗之前幾次訂金我係俾支票, 當晚完咗之後成張單我係一次過簽咭俾的.
回頂端
wny2409

發表發表於: Mon Aug 30, 2010 12:56 pm

Choicy 寫到:
除咗之前幾次訂金我係俾支票, 當晚完咗之後成張單我係一次過簽咭俾的.

謝謝你的資料~
不過可唔可以講吓,一訂二訂三訂要比幾多呀~
唔該晒~
回頂端