發表主題 回覆文章
過來人上
XXX.XXX.155.99

發表發表於: Fri Jan 29, 2010 1:23 am

廣告贊助 [隱藏]
小弟四月結婚啦!! 好開心...但有好多嘢要新年前準備,超忙.....
上星期去咗金都訂咗花車同租咗衫,原本諗住買埋啲結婚用品同結婚公仔,根住去咗一間賣結婚公仔嘅鋪頭問下啲價錢.....嘩...要成六百幾七百蚊套,都唔緊要...個sale好似唔憂做咁話"價錢係咁架啦,要平嘅唔好攔呢對囉"....我小丫(心諗),根住已經無心情再行,返屋企上網揾,我唔信全香港得妳有得賣。
揾咗成晚,終於比我揾到一間賣結婚用品嘅上樓鋪係觀塘有嗰對公仔,根住今日忍唔住冲咗上去(須然有啲遠,家住上環),但真係不寡所望,嗰度有好多嘢都好平,最後係嗰度買晒所有結婚要用嘅嘢,我女友(準老婆)仲訂埋花球,唔使周圍走。
最緊要嗰句,嗰對公仔比金都嗰間*铺平剩半,好開心....good死!! 所以真係要介紹比啲brother,結婚嘢唔一定係嗰啲铺頭買架!
回頂端
wawakeroppi
XXX.XXX.87.196

發表發表於: Mon Feb 01, 2010 2:05 am

Hi!

pls send the details to me, many thks ^^

stanley.wawa@yahoo.com.hk
回頂端
pigletpiglet
XXX.XXX.36.237

發表發表於: Tue Feb 02, 2010 12:12 am

pls pm me the detail, thankyou!
回頂端
pamkws
XXX.XXX.44.96

發表發表於: Tue Feb 02, 2010 2:11 am

please send details to me. Thanks

pamkws@gmail.com
回頂端
midco22
XXX.XXX.131.249

發表發表於: Tue Feb 02, 2010 3:46 pm

麻煩可以SEND個地址比我,midco22@yahoo.com.hk
謝謝! Very Happy
回頂端
棋子餅
XXX.XXX.114.252

發表發表於: Wed Feb 03, 2010 9:07 pm

Please sent detail to me, thanks~
suki0819@gmail.com
回頂端
過來人上
XXX.XXX.4.188

發表發表於: Thu Feb 04, 2010 1:05 pm

send 左比你地
回頂端
Jodi
XXX.XXX.78.161

發表發表於: Thu Feb 04, 2010 4:30 pm

Would you please send detail to me....thx
waisum_jodi@hotmail.com
回頂端
sze ling CC
XXX.XXX.173.11

發表發表於: Fri Feb 05, 2010 1:56 am

--------------------------------------------------------------------------------

麻煩可以SEND個地址比我 !szeling21@yahoo.com.hk..................thx
回頂端
過來人上
XXX.XXX.58.159

發表發表於: Sun Feb 07, 2010 11:35 pm

sze ling CC 寫到:
--------------------------------------------------------------------------------

麻煩可以SEND個地址比我 !szeling21@yahoo.com.hk..................thx

send 左比你地
回頂端