發表主題 回覆文章
歡天喜地
XXX.XXX.99.24

發表發表於: Thu Jan 21, 2010 11:24 pm

廣告贊助 [隱藏]
我剛剛搵到做愛的宣言, 制作很精美. 好像聖旨咁樣, 可以卷埋, 總有個好精美的袋入住. 愛的宣言和袋都可以印上我和老婆的相片. 愛的宣言內容可以隨意修改. 我諗大家都唔使係 last 幾日花幾晚通宵去剪剪貼貼一個愛的宣言啦! Very Happy
回頂端
magic dream
XXX.XXX.145.233

發表發表於: Wed Jan 27, 2010 1:45 am

唔知道有冇相片可以睇下呢?
回頂端
歡天喜地
XXX.XXX.166.229

發表發表於: Fri Jan 29, 2010 1:30 pm

我影了幾張愛的宣言照片比大家欣賞下 Smile
愛的宣言有個好精美袋裝著.拎出來時是用絲帶縛著卷好的

卷好的愛的宣言.jpg  Filesize: 48.72 KB  瀏覽次數: 31622 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
愛的宣言袋.jpg  Filesize: 50.27 KB  瀏覽次數: 31622 次
回頂端
歡天喜地
XXX.XXX.166.229

發表發表於: Fri Jan 29, 2010 1:38 pm

大家看到打開愛的宣言正面和背面 Smile

愛的宣言背面.jpg  Filesize: 72.99 KB  瀏覽次數: 31620 次
愛的宣言正面.jpg  Filesize: 62.26 KB  瀏覽次數: 31620 次
回頂端
road-to-marry
XXX.XXX.31.160

發表發表於: Mon Feb 01, 2010 10:17 pm

pls pm information to me,thx Smile
回頂端
肚打鼓
XXX.XXX.48.234

發表發表於: Wed Feb 03, 2010 12:53 pm

Please PM the information to me. Thanks!!!
回頂端
歡天喜地
XXX.XXX.60.195

發表發表於: Thu Feb 04, 2010 1:53 am

road-to-marry 寫到:
pls pm information to me,thx Smile

已經 pm 給你啦! Very Happy
回頂端
歡天喜地

發表發表於: Thu Feb 04, 2010 1:53 am

肚打鼓 寫到:
Please PM the information to me. Thanks!!!

已經 pm 給你啦! Very Happy
回頂端
毛&虎
XXX.XXX.78.175

發表發表於: Thu Feb 04, 2010 12:33 pm

可吾可以send info 俾我呀..
thx
ikari_angel@yahoo.com.hk
回頂端
歡天喜地

發表發表於: Fri Feb 05, 2010 11:56 am

毛&虎 寫到:
可吾可以send info 俾我呀..
thx
ikari_angel@yahoo.com.hk

已 send 了 info 去你的 email, thanks Smile
回頂端