發表主題 回覆文章
love me
XXX.XXX.235.127

發表發表於: Mon Dec 07, 2009 5:18 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我呢排揾緊影婚紗相嘅資料,了解到呢間戀愛世紀都幾吸引,價格又平,送嘅相又好多咁,唔知有無jm join左,或者影左嘅,可以分享下嗎?
唔知影相質素好唔好?
回頂端
shanshan314
XXX.XXX.11.6

發表發表於: Tue Dec 08, 2009 6:10 pm

我係11月尾影左了!
明天會去揀相呢~

呢間公司既人,個個都好nice架,又唔會黑你面!
又唔會勁sell你d咩,又唔會後期叫你加錢買其他野,
係呢個價錢就係呢個價錢,我覺得好老實!
你可以考慮下呢,黎緊佢地婚紗展都會擺的!
如果你join,話有人介紹,講個個人既單no,就可以大家都多一本相簿架喇!
回頂端
leco
XXX.XXX.89.67

發表發表於: Wed Dec 09, 2009 2:28 pm

我都已經影左相啦,整體都好滿意~~
真喺好多謝攝影師阿man,佢技術好好,又好敬業,我哋兩個都唔識影相,都可以教識我哋,真喺辛苦左攝影師啦,化妝師bonnie都好好人,化得好淡妝,又好自然,我好滿意,又無額外附加消費~~真喺唔錯~~
回頂端
leco
XXX.XXX.89.67

發表發表於: Wed Dec 09, 2009 2:36 pm

love me 寫到:
我呢排揾緊影婚紗相嘅資料,了解到呢間戀愛世紀都幾吸引,價格又平,送嘅相又好多咁,唔知有無jm join左,或者影左嘅,可以分享下嗎?
唔知影相質素好唔好?

我影左啦,覺得好唔錯呀,價格唔貴,又無額外附加費,人又好熱情,如果你要join 佢哋,可以12月11-13號去會展join呀,會有優惠呀~~我仲可以做你介紹人添~ Laughing 咁大家都會有優惠呀~~
如果有興趣要留email俾我啦~~
希望幫到你啦~~
回頂端
love me
XXX.XXX.246.84

發表發表於: Thu Dec 10, 2009 10:52 am

leco 寫到:
love me 寫到:
唔知影相質素好唔好?

我影左啦,覺得好唔錯呀,價格唔貴,又無額外附加費,人又好熱情,如果你要join 佢哋,可以12月11-13號去會展join呀,會有優惠呀~~我仲可以做你介紹人添~ Laughing 咁大家都會有優惠呀~~
希望幫到你啦~~

唔該哂你~~我仲想問女仔同男仔可以選幾多套衫?
地點係咪你地自己選擇?
如果全部影外景得唔得?
你地個package有幾多張相??加一張要幾錢?你地要咁多相大約幾錢埋單?
影相是否只影一日?
回頂端
leco
XXX.XXX.119.45

發表發表於: Thu Dec 10, 2009 2:16 pm

love me 寫到:
leco 寫到:
love me 寫到:
唔知影相質素好唔好?

希望幫到你啦~~

地點係咪你地自己選擇?
如果全部影外景得唔得?
你地個package有幾多張相??加一張要幾錢?你地要咁多相大約幾錢埋單?
影相是否只影一日?

呢个其實睇你join左咩plan先知有几套衫架,佢哋喺唔同plan包嘅衫唔同,景点都唔同架~~有d景点一日可以影哂,有d要影两日,都喺視乎你join左咩plan黎定架~~
回頂端
leco
XXX.XXX.232.31

發表發表於: Thu Dec 10, 2009 5:29 pm

佢哋聽日有擺展呀,可以免費帶入場,電話喺65583629~~
星期六我都會去啦~~
回頂端
leco
XXX.XXX.246.31

發表發表於: Thu Dec 17, 2009 5:40 pm

love me 寫到:
leco 寫到:
love me 寫到:
唔知影相質素好唔好?

希望幫到你啦~~

地點係咪你地自己選擇?
如果全部影外景得唔得?
影相是否只影一日?

你去左未呀?
回頂端
joeyhohk
XXX.XXX.232.207

發表發表於: Sat Dec 19, 2009 11:29 am

leco 寫到:
love me 寫到:
leco 寫到:
love me 寫到:
唔知影相質素好唔好?

希望幫到你啦~~

地點係咪你地自己選擇?
如果全部影外景得唔得?
影相是否只影一日?

你去左未呀?

我喺會展join左喇~~ Laughing
回頂端
ming1223
XXX.XXX.26.111

發表發表於: Sat Dec 19, 2009 7:40 pm

想了解多d呀,呢間影得好唔好呀~`
回頂端