發表主題 回覆文章
k隆人
XXX.XXX.203.75

發表發表於: Fri Nov 26, 2010 3:20 am

廣告贊助 [隱藏]
剛剛完成咗1121的大project~!我覺得好幸運可以搵到好好的人去幫我哋, 不論化裝佈置花球婚宴場地喜帖服裝攝影等, 令我哋的婚禮變得精彩又難忘~! 在此特別要多謝Michael同佢隊crew, 因為佢哋真係好落力為我哋影相, 連兄弟姊妹們都可以一樣玩得投入影得開心, 呢份就係最好的禮物~!

雖然依家只可以睇少部分相, 但我哋已經好鍾意, d相影得好自然好靚, 多謝晒 ^_^

IMG_1981.jpg  Filesize: 222.76 KB  瀏覽次數: 627 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
IMG_1650.jpg  Filesize: 180.69 KB  瀏覽次數: 627 次
IMG_1105.JPG  Filesize: 183.17 KB  瀏覽次數: 627 次
回頂端
蛋白花
XXX.XXX.82.128

發表發表於: Fri Nov 26, 2010 1:10 pm

thanks for your sharing!
can you please give me more detail information?
pls PM or email to "happyjng@yahoo.com.hk"

thanks~~!!
回頂端
Lakerol
XXX.XXX.113.205

發表發表於: Wed Apr 06, 2011 11:39 pm

PM the contact please
回頂端
winnie eng
XXX.XXX.153.90

發表發表於: Thu Apr 07, 2011 12:10 pm

d相搵個樣睇下都無 Embarassed 緊係難忘啦 Confused

k隆人 寫到:
剛剛完成咗1121的大project~!我覺得好幸運可以搵到好好的人去幫我哋, 不論化裝佈置花球婚宴場地喜帖服裝攝影等, 令我哋的婚禮變得精彩又難忘~! 在此特別要多謝Michael同佢隊crew, 因為佢哋真係好落力為我哋影相, 連兄弟姊妹們都可以一樣玩得投入影得開心, 呢份就係最好的禮物~!

雖然依家只可以睇少部分相, 但我哋已經好鍾意, d相影得好自然好靚, 多謝晒 ^_^
回頂端
CK Chan
XXX.XXX.230.18

發表發表於: Thu Apr 07, 2011 3:13 pm

你好~

我想要Snapshot資料呀~
麻煩你send俾我丫...

ar_roychan@hotmail.com
回頂端