發表主題 回覆文章
60 歲的情書
XXX.XXX.196.190

發表發表於: Tue Sep 29, 2009 3:43 pm

廣告贊助 [隱藏]
我倆剛在 上月結婚 , 經過好長時間的努力找佈置公司 , 當中有平也有貴 , 有些款式係靚但價錢貴得可人 , 最終我地都找了一問價錢合理的一間 , 佢地個package配合度幾高 , 例如有些人係唔洗証婚枱or相簿枱 , 佢就set個basic package最低價 , 然後想要咩再加上去 , 我地要左一對水晶燈 , 問左一間出面既公司 , 開我地價$1800 ! 之後找到呢一間 , 佢先加我地$880咋! 勁開心囉~!
雖然我地吾係高級酒樓擺酒 , 而佢地未做過呢個場(原來佢地接酒店多d) , 都冇嫌過我地煩 , 幫我地睇左兩次場(但有好多場佢地都唔洗睇 , 做到熟晒~) 所以我覺得佢地好細心 ,不竟婚姻大事我地又怕整得唔靚 , 但聽到連我地酒樓公關都稱讚佢地好細心 ,咁我地就放心好多, 當晚成個效果好靚 ,好優雅 , 我地親朋戚友個個都直樹姆指大話好靚 , 個款令我唔覺得自已係酒樓擺呀~haha , 所以我地好高興, 也希望可以和大家分享 , 我地唔想你地以為我買廣告 , 如果各位朋友想要一些資料可以 PM給我 , 我再比資料給你

請各位留電郵以便我可以傳送資料給你們

60 歲的情書 在 Fri Oct 09, 2009 12:20 am 作了第 3 次修改
回頂端
Nicole Lau
XXX.XXX.61.43

發表發表於: Tue Sep 29, 2009 4:11 pm

已pm
回頂端
Kitty & Leo
XXX.XXX.134.132

發表發表於: Tue Sep 29, 2009 4:15 pm

Hi,

Can share me some some pic & the contact details?

Many thanks,
Kitty
回頂端
Jo_Li
XXX.XXX.136.234

發表發表於: Tue Sep 29, 2009 6:31 pm

Hi, can you please share some pics and price info? Thanks!
回頂端
60 歲的情書
XXX.XXX.130.156

發表發表於: Wed Sep 30, 2009 9:33 am

60 歲的情書 寫到:
我倆剛在 本月份19號結婚 ,經過好長時間的努力找佈置公司 ,當中有平又貴 ,有些款式係靚但價錢貴得可人 .最終我地都找了一問價錢又平 最重要款式新,物料又靚
雖然我地吾係高級酒樓擺酒 ,佢地都悉心周到 ,仲同我地一起到現場視察環境 ,細心又周到 ,不竟婚姻大事我地又怕整得唔靚 ,但聽到連我地酒樓公關都稱讚佢地好細心 ,咁我地就放心好多.當晚成個效果好靚 ,好優雅 ,我地親朋戚友個個都直樹姆指大話好靚 ,個款好特別 ,和其他佈置公司好吾同 ,所以我地好高興,也希望可以和大家分享 ,我地唔想你地以為我買廣告 ,如果各位朋友想要一些資料可以 PM給我 ,我再比資料給你

請各位留電郵以便我可以傳送資料給你們
回頂端
JJ2007422
XXX.XXX.171.137

發表發表於: Wed Sep 30, 2009 9:42 am

would you please email the details to jj2007422@yahoo.com.hk.

Thanks,
回頂端
happy2000
XXX.XXX.90.25

發表發表於: Thu Oct 01, 2009 12:34 am

pls send me details and price list, thanks.

happy_iris@hotmail.com
回頂端
wincute
XXX.XXX.131.158

發表發表於: Thu Oct 01, 2009 10:42 pm

pls send me the info.

thx

winnie_the_ko@yahoo.com.hk
回頂端
monchichi8
XXX.XXX.104.191

發表發表於: Sat Oct 03, 2009 1:09 am

please~ monchichi802005@yahoo.com.hk
回頂端
lovely_romatic
XXX.XXX.47.45

發表發表於: Mon Oct 05, 2009 8:29 pm

plz pm me ..thx
回頂端