發表主題 回覆文章
Great Price Buyer
XXX.XXX.213.252

發表發表於: Sun Aug 01, 2010 8:01 pm

廣告贊助 [隱藏]
真係多得可怕,只有攝錄影公司會次次JOIN
回頂端
kca
XXX.XXX.177.245

發表發表於: Tue Aug 03, 2010 2:32 pm

係啦...
都係hard_sell到暈
回頂端
見習小月老
XXX.XXX.46.15

發表發表於: Sun Aug 15, 2010 1:26 pm

咁本婚紗展一定搵笨
大家唸下啦~依家d展位貴到爆, 羊毛出在羊身上, 仲有d試過係展到勁平又話新公司之後你見平又咩都得..一比錢就byebye~間野都冇埋
我曾在行內真係見盡各式各樣搵笨野~不過就係d人自己成日覺得預左...咁你係老闆你地鐺你地啦~醒d自己搵下d行內朋友(不包化妝c, 因為佢地要搵食..一定介紹返比自己識果d公司, 等d公司比返多d joi(n佢地呀嘛~)
回頂端
fisu
XXX.XXX.178.194

發表發表於: Mon Sep 06, 2010 5:04 pm

千萬不要讀下去

有很多人在網上不同的論壇上打"不要在youtube搜索LATUALATUKA"

你們可知道LATUALATUKA的意思是什麼嗎?
也一樣有一個有關LATUALATUKA的信息

內容大概如下:
於一九四五年,一位非藉少女名KatuLataKulu,乘坐一艘灰色小船由非洲漂遊到美國,一位神秘男人殺死了她,而且在背脊割了"LATUALATUKA"幾個字母。一星期後,這消息傳到亞洲。現在,你已看完這篇訊息,她會在一星期後飄到家中奪取你最重要的家人性命。現在你已看完這篇訊息, 她會在一星期後飄到你家中奪取你最重要的家人性命。解咒方法只有完成以下指示:將此訊息貼在其他三個留言版的回應內。

這是一個咒語嗎?
很多人為了解咒也服從信息
回頂端
Angel1
XXX.XXX.144.163

發表發表於: Tue Sep 07, 2010 5:31 pm

[quote="芒果布甸"]
姬思桃 寫到:
上星期我特登抽時間去, 點知好失望,
想睇唐餅咭, 只有榮華, 西餅仲衰得聖安娜,
行完我仲問實q係咪淨係得呢個area.
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

我都係, 本來想睇美心餅咭, 但既然冇參展.
回頂端
noisegirl
XXX.XXX.26.53

發表發表於: Wed Sep 29, 2010 2:09 pm

我都唔鐘d sales拉拉扯扯
回頂端
unclefourfour
XXX.XXX.231.21

發表發表於: Thu Oct 07, 2010 11:06 am

我都去左...真係無咩野睇!!!
回頂端
balibela
XXX.XXX.231.21

發表發表於: Mon Oct 11, 2010 11:09 am

可能做得太多太密,無咩新意!
回頂端
天天是天晴
XXX.XXX.112.115

發表發表於: Wed Nov 10, 2010 2:01 pm

我都覺得會展d sale 幾討厭, 尤其d 台灣攝影公司, 我都話咗唔啱. 係都要拉住晒, 又講埋一大堆冇鬼謂謂d 嘢. 但如果唔去會展, 我又唔知去邊度揾資料. 而家d 討論區全部都係d 宣傳, 一望就知係假. 而家都唔知可以揾咩媒體介紹
回頂端
AMEE寶
XXX.XXX.239.15

發表發表於: Wed Nov 10, 2010 6:37 pm

婚紗展太多,真嘅冇咩新意
回頂端