發表主題 回覆文章
留言板管理員
XXX.XXX.177.51

發表發表於: Sat Aug 22, 2009 8:14 pm

廣告贊助 [隱藏]
...我剛走訪了一連三日的婚紗博覽,眼見有人邊離開邊大叫「嘥鬼氣」,加上場內情況極混亂......

詳情﹕
http://wow.esdlife.com/space.php?uid=9&do=blog&id=39628

留言板管理員 在 Wed Oct 28, 2009 3:15 pm 作了第 1 次修改
回頂端
芒果布甸
XXX.XXX.227.3

發表發表於: Thu Aug 27, 2009 10:42 am

‘…可能舉辦次數太頻密, 所以資料大同小異, 且根本對籌備婚禮沒有太大幫助…’

呢個可能都係實情。
回頂端
Yip-Man
XXX.XXX.51.194

發表發表於: Thu Aug 27, 2009 4:44 pm

其實唔駛咁唔開心啦
我又唔係真係覺得咁差播
冷靜0的啦啦啦啦
(哈哈哈哈..待嫁既新娘應該係心情勁靚架播)
回頂端
Yip-Man
XXX.XXX.51.194

發表發表於: Fri Aug 28, 2009 9:44 am

點解我之前留既言會比你刪除左?
寫完0的野你覺得唔岩聽就刪?
岩聽你就留?
其實大家都係分享下姐
回頂端
姬思桃
XXX.XXX.133.206

發表發表於: Fri Aug 28, 2009 9:17 pm

上星期我特登抽時間去, 點知好失望,
想睇唐餅咭, 只有榮華, 西餅仲衰得聖安娜,
行完我仲問實q係咪淨係得呢個area.
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
回頂端
芒果布甸
XXX.XXX.104.153

發表發表於: Fri Aug 28, 2009 11:35 pm

姬思桃 寫到:
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

婚紗展太多,D商舖都唔係每次都參展啦…
回頂端
馬夫人
XXX.XXX.85.170

發表發表於: Sat Oct 03, 2009 12:37 am

姬思桃 寫到:

我以前做展覽gei, 通常有美心時就唔會有聖安娜, 因為要避免direct competition
正如, 如果美心知聖安娜join左, 都唔會想用幾皮野join, 皆因知道無咩生意 (單係個9平方的booth都要 > 20,000, 未計decoration 喎....)所以佢地一般都唔好同場出現, 倒不如一人join一次

所以你唔好唔開心, 格多幾次價, plan好d再決定啦
回頂端
WA2010
XXX.XXX.122.49

發表發表於: Fri Jan 08, 2010 1:42 pm

[quote="芒果布甸"]
姬思桃 寫到:

婚紗展太多,D商舖都唔係每次都參展啦…[/quote
我都有同感,上年7至8次展覽,我去咗3次,次次都大同小異,冇特別.......
回頂端
nickfish
XXX.XXX.184.152

發表發表於: Mon Apr 19, 2010 9:41 pm

可能真係太密啦(重量不重質掛)
所以失望
回頂端
tingchan
XXX.XXX.110.98

發表發表於: Wed Apr 28, 2010 10:15 pm

I agree too.....there are too many expo and I have lost my interest. Plus u can get similar offer at the shop if you beg hard enough.
回頂端