發表主題 回覆文章
留言板管理員
XXX.XXX.191.196

發表發表於: Tue Jul 28, 2009 11:41 am

廣告贊助 [隱藏]

北極婚禮? 空中婚禮? 古堡婚禮?
您的夢想婚禮是怎樣的? 您估計需要幾多錢完成願望呢?

留言板管理員 在 Sun Nov 08, 2009 3:25 am 作了第 1 次修改
回頂端
Marcus Cad

發表發表於: Tue Jul 28, 2009 3:34 pm

澳門MGM Grand Macau (估計洗費HK$200,000)
我鍾意佢地個天幕廣場,在這裡行禮一定好特別! 好似《游龍戲鳳》入面劉德華同舒琪咁...
回頂端
祖兒妹

發表發表於: Tue Jul 28, 2009 3:52 pm

峇里婚禮! (估計洗費HK$ 50,000)
我地最愛陽光與海,在沙灘上的野火婚禮一定好浪漫!
回頂端
Kate 1982

發表發表於: Tue Jul 28, 2009 4:13 pm

輕井澤 (估計洗費HK$ 40,000)
我同佢第一次旅行既地方就係日本,想去番日本感受初戀滋味...聽講去日本結婚好似唔係合法承認的,只係行禮...不過都會好開心~
回頂端
CandyChans
XXX.XXX.233.27

發表發表於: Sun Sep 13, 2009 2:19 pm

我就想去馬爾代夫, 不過仲搵緊d package~仲要睇下果邊有冇d教堂行禮~
我預兩個人$50000左右~
可能會搵埋好d既攝影師一齊去~
話晒一生人一次~馬爾代夫又一年一年咁沉落海~
真係要留低大家最靚既回憶~! Exclamation
回頂端
Ceicilia
XXX.XXX.38.50

發表發表於: Thu Oct 08, 2009 10:58 am

HI sorry 打搞你啦 ^^ 我係DIY新娘頭飾架 獨一無二 都有代客訂造添 有時間來分享一下 比下意見丫 HEHE THX SO MUCH~
祝你生意興隆 客似雲來呀~ YEAH!
http://hk.myblog.yahoo.com/vcc_1031
回頂端
久城

發表發表於: Tue Dec 01, 2009 8:40 pm

我的夢想婚禮是在英國古堡進行的,在古堡外的大草地舉行cocktail party,之後在堡壘內舉行high table dinner.... 一定好浪漫!
回頂端