發表主題 回覆文章
熊貓Ray
XXX.XXX.215.49

發表發表於: Thu Jul 09, 2009 10:11 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
請新人update以下資料
名稱 / 大日子 / 圍數

Happy gloria / 2009年11月19日 / 34圍
熊貓Ray / 2010年11月28日 / 22圍
EllenEC / 2009年10月25日 / 27圍左右
CHR / 2010年1月24日 / 30圍
kh529 / 2010年5月29日 / 大概22圍
回頂端
Fanny_jerry
XXX.XXX.186.144

發表發表於: Thu Jul 09, 2009 1:21 pm

熊貓Ray 寫到:

Happy gloria / 2009年11月19日 / 34圍

需然我不是訂你那一間,
不過也期待想見個效果,他們好似話用左50萬來改裝修,
而focus 是在你那一間呀!!!!你們這一邊好似更加得益咁喎。
回頂端
熊貓Ray
XXX.XXX.98.203

發表發表於: Thu Jul 09, 2009 1:24 pm

Fanny_jerry 寫到:
熊貓Ray 寫到:

需然我不是訂你那一間,
不過也期待想見個效果,他們好似話用左50萬來改裝修,
而focus 是在你那一間呀!!!!你們這一邊好似更加得益咁喎。

都係架! 真係全面裝修, 佢地既idea係想做到簡單得黎而grand既感覺俾新人.
回頂端
EllenEC
XXX.XXX.14.89

發表發表於: Thu Jul 09, 2009 2:18 pm

等我黎報到下先.....

我係09年10月25日, 好似so far呢度我係最早架喎!!

我問過, 裝修應該會在我bday之前完工, 好期待.....

唉, 不過有人放d負面消息, 不過唔緊要啦......我真係唔想俾d唔知咩人的一些留言野影響自己的心情......如果係有人造謠, 而我又為呢d野唔開心, 咁咪好唔抵??
回頂端
熊貓Ray

發表發表於: Thu Jul 09, 2009 2:23 pm

EllenEC 寫到:
等我黎報到下先.....

我係09年10月25日, 好似so far呢度我係最早架喎!!

我問過, 裝修應該會在我bday之前完工, 好期待.....

唉, 不過有人放d負面消息, 不過唔緊要啦......我真係唔想俾d唔知咩人的一些留言野影響自己的心情......如果係有人造謠, 而我又為呢d野唔開心, 咁咪好唔抵??

係架! 到當日大把野俾你去處理, 冇理由婚前俾呢d無聊人影響自己架!
你有咩提議或意見都可以向我反映, 我會集齊晒問Iris.
回頂端
EllenEC
XXX.XXX.14.89

發表發表於: Thu Jul 09, 2009 3:21 pm

如果會裝修同整音響咁我已經再冇咩要求喇,
最緊要係食物同service keep住咁好.

仲有簽名^希望可以大d或者加多一張用黎放相簿就最好了!!
回頂端
sonwing
XXX.XXX.168.213

發表發表於: Thu Jul 09, 2009 4:23 pm

熊貓Ray 寫到:

sonwing 在 Sat Jul 25, 2009 11:24 pm 作了第 1 次修改
回頂端
熊貓Ray

發表發表於: Thu Jul 09, 2009 5:39 pm

sonwing / 2010年3月28日/ 暫定25圍
回頂端
happy gloria
XXX.XXX.24.21

發表發表於: Thu Jul 09, 2009 10:51 pm

EllenEC 寫到:
如果會裝修同整音響咁我已經再冇咩要求喇,
最緊要係食物同service keep住咁好.

仲有簽名^希望可以大d或者加多一張用黎放相簿就最好了!!

我同你唸法一樣. 最緊要都係SERVICE 好, 食物同. 加埋裝修, 就好完美了!
回頂端
kh529
XXX.XXX.164.76

發表發表於: Thu Jul 09, 2009 11:58 pm

by the way, 點解唔見左之前條 LINK o既??
我明明 bookmark 左架wor.... Shocked
回頂端