發表主題 回覆文章
yanatalie
XXX.XXX.114.170

發表發表於: Mon Jul 13, 2009 10:26 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
[quote="熊貓Ray"][quote="yanatalie"]
小毛 寫到:
熊貓Ray 寫到:
請新人update以下資料
名稱 / 大日子 / 圍數

Happy gloria / 2009年11月19日 / 34圍
熊貓Ray / 2010年11月28日 / 22圍
EllenEC / 2009年10月25日 / 27圍左右
CHR / 2010年1月24日 / 30圍
kh529 / 2010年5月29日 / 大概22圍

小毛 / 2010年11月29日 / 30圍左右
NAT NAT / 2009年10月18日 / 30圍左右

nat nat, 你有咩意見都可以講出來.

我係09年10月18日, 暫時呢度我係最早架喎!! 我2個星期前簽新約,見過Ray 同Iris, 都將我地既擔心同意見講左俾佢地個知,都得到正面回應,放心哂!!!裝修應該會在我bday之前完工, 我都好期待...

熊貓Ray,我絕對贊同你以上所提出既建議,我最希望食物保持到質數,好怕得罪d窕人家~~~~ 我都想參加試菜團, 記氛預埋我地!!!
回頂端
利奧leo
XXX.XXX.60.42

發表發表於: Mon Jul 13, 2009 10:59 pm

等我都黎報到先... Very Happy
利奧 / 2009年12月28日/ 約25至30圍左右

之前我都擔心分左家之後會好大o既變動, 之後收到iris send o既email話會同我地一班準新人簽番份新約...原先我以為佢地會打比我地約番時間簽新約, 點知等左成個星期都無人打過俾我地..本來真係好擔心, 後尾send左email俾iris, 佢都好快覆番我, 之前仲打番電話俾我解釋番而家o既情況...

其實我知道iris同阿ray兩位每一日都好忙好忙做到好夜, 但仍然肯抽時間覆番我地, 我都放心左好多, 我都聽iris講過話紅磡彩福會翻新, 其實我都贊同應該要翻新一下, 因為上次去book酒席個陣, 覺得個場好似舊左少少...同埋d音響設備真係要改善下, 因為睇落真係唔係好得..希望翻新過之後會有改善啦..

試菜會...真係想可以o係紅磡彩福搞番次, 不過聽iris講過話未必夠時間, 應該搞唔到.. Sad
回頂端
熊貓Ray
XXX.XXX.215.49

發表發表於: Tue Jul 14, 2009 1:27 am

利奧leo 寫到:
等我都黎報到先... Very Happy

之前我都擔心分左家之後會好大o既變動, 之後收到iris send o既email話會同我地一班準新人簽番份新約...原先我以為佢地會打比我地約番時間簽新約, 點知等左成個星期都無人打過俾我地..本來真係好擔心, 後尾send左email俾iris, 佢都好快覆番我, 之前仲打番電話俾我解釋番而家o既情況...

其實我知道iris同阿ray兩位每一日都好忙好忙做到好夜, 但仍然肯抽時間覆番我地, 我都放心左好多, 我都聽iris講過話紅磡彩福會翻新, 其實我都贊同應該要翻新一下, 因為上次去book酒席個陣, 覺得個場好似舊左少少...同埋d音響設備真係要改善下, 因為睇落真係唔係好得..希望翻新過之後會有改善啦..

試菜會...真係想可以o係紅磡彩福搞番次, 不過聽iris講過話未必夠時間, 應該搞唔到.. Sad

主要擔心係唔夠人數, 不過會轉為gathering食多.
回頂端
熊貓Ray
XXX.XXX.98.203

發表發表於: Tue Jul 14, 2009 10:37 am

呢度大家都係注重食物及服務質數, 睇下Iris可唔可以俾我地有個小型既試菜團. 尤其係09年既新人可以更安心咁去行自己既婚禮.
昨晚收到Iris通知, 佢話會將我地既意見同何生商量, 當知道有design既圖confirm左會再通知我.
回頂端
熊貓Ray

發表發表於: Tue Jul 14, 2009 10:39 am

請新人update以下資料
名稱 / 大日子 / 圍數

Happy gloria / 2009年11月19日 / 34圍
熊貓Ray / 2010年11月28日 / 22圍
EllenEC / 2009年10月25日 / 27圍左右
CHR / 2010年1月24日 / 30圍
kh529 / 2010年5月29日 / 大概22圍
小毛 / 2010年11月29日 / 30圍左右
NAT NAT / 2009年10月18日 / 30圍左右
回頂端
熊貓Ray

發表發表於: Tue Jul 14, 2009 10:40 am

小毛, NAT NAT, 利奧....
你地可唔可以PM你既EMAIL俾我(最好跟合約個個).
為了確實給紅磡有最新資料.
回頂端
yanatalie
XXX.XXX.214.68

發表發表於: Tue Jul 14, 2009 1:17 pm

熊貓Ray 寫到:

熊貓Ray: 已PM你 - NAT NAT
引言回覆:
回頂端
Fanny_jerry
XXX.XXX.186.144

發表發表於: Tue Jul 14, 2009 1:34 pm

熊貓Ray 寫到:

pandaray你們多左Jm一齊傾野,不用太過擔啦!!!!
回頂端
熊貓Ray
XXX.XXX.215.49

發表發表於: Tue Jul 14, 2009 2:21 pm

yanatalie 寫到:
熊貓Ray 寫到:

熊貓Ray: 已PM你 - NAT NAT
引言回覆:

收到呀! 謝謝~
回頂端
利奧leo
XXX.XXX.33.2

發表發表於: Wed Jul 15, 2009 12:13 am

熊貓Ray 寫到:

熊貓Ray: 我也PM俾你了...利奧leo
回頂端