發表主題 回覆文章
G4H
XXX.XXX.97.144

發表發表於: Fri Jun 12, 2009 1:43 am

廣告贊助 [隱藏]
今日響 CD 鋪見到有隻新嘅 wedding song CD, 個碟面幾吸引, 所以就買左, 聽到裡面有首歌好正, 係講個新娘結婚時被 "歇起" 頭紗果一刻嘅心情, 覺得好正, 因好少有咁嘅題材嘅歌, 所以同大家分享下, 首歌叫 "囍愛" , 比 D 歌詞同首歌嘅 Chorus 大家 feel 下 !!

囍愛 Chorus 試聽 : http://www.youtube.com/watch?v=TJKdLT_h9ng&feature=channel_page

<< 囍愛 >>

想不到牽紗一剎 凝住了當中氣氛
唇貼近 牽動我心
矇著眼 共你擁吻

**沉醉在歡呼祝福哭泣感動已不分
情獻在窩心一刻飛花一瞬看不真
世界仿似定了
任誰都不可牽引
只容我倆傾心

隨你步往天邊跟走遍海角這一生
時間掠過偏偏不阻你寵我似千金
幻化世事無盡
樂意笑同甘
誓約於今天烙下印

夢想童話般輕吻 期待了千禧半生
似天真 亦願意等
離別了 又再走近 *

# 玫瑰杜鵑櫻花薰衣草不及你的心
時間掠過風蕭天昏都給我最安穩
幻化世事無盡
亦有你共枕
誓約於今天烙下印

貧病 富裕 失意 歡欣 樂意讓戒指輕套出應允
回頂端
MICCA
XXX.XXX.146.58

發表發表於: Fri Jun 12, 2009 1:41 pm

would u mind send to me thanks

camic10228@yahoo.com.hk
回頂端
G4H
XXX.XXX.95.181

發表發表於: Fri Jun 12, 2009 2:06 pm

u welcome, is send, pls check!!!
回頂端
JuNy+MaYmay
XXX.XXX.72.175

發表發表於: Sat Jun 13, 2009 12:21 am

Pls send to
kyrachel@hotmail.com
Thanks!!!
回頂端
G4H
XXX.XXX.250.153

發表發表於: Sat Jun 13, 2009 12:36 am

u welcome, is send, pls check!!!
回頂端
lalung007
XXX.XXX.194.193

發表發表於: Sat Jun 13, 2009 10:48 am

Pls send to
lalung9999@yahoo.com.hk
Thanks!!!
回頂端
Cherry & Man
XXX.XXX.98.138

發表發表於: Sat Jun 13, 2009 11:28 am

Can u please send me at

cherry_tse_yls@hotmail.com
回頂端
G4H
XXX.XXX.127.59

發表發表於: Sat Jun 13, 2009 12:32 pm

Hi,

is send the wedding song to u la! pls check it!!
回頂端
Petty La La
XXX.XXX.211.50

發表發表於: Sat Jun 13, 2009 2:35 pm

would u send to me

lalachl@yahoo.com.hk
回頂端
G4H
XXX.XXX.110.136

發表發表於: Sun Jun 14, 2009 11:58 am

Hi,

is send the wedding song to u la! pls check it!!
回頂端