發表主題 回覆文章
carol_yeung
XXX.XXX.172.163

發表發表於: Sat Jun 13, 2009 2:35 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我呀,剛剛攪好律師&book車,係喎我找到間book車好抵喎,不過佢係私人既得benz&28座,試誑麻煩呀,試了2次都唔得今日試完睇下點law,激死我!
回頂端
敏豬
XXX.XXX.179.113

發表發表於: Sun Jun 21, 2009 5:33 pm

Vicky Li 寫到:
敏豬 寫到:
我12月25日..哈哈..

hihi..
敏豬..我同你同1日呀..
原來門口果邊係你book左..哈哈

我上年10月已經訂了..你地擺幾多圍呀??
回頂端
敏豬
XXX.XXX.179.113

發表發表於: Sun Jun 21, 2009 5:46 pm

carol_yeung 寫到:
佢係全間裝修遲啲仲有大电視添,你地攪晒結婚啲野未呀?

我仲有好多野都未搞呀..
我連最重要既証婚同化妝都係今個星期六先去睇..

你呢..?你搞掂晒d野未呀..?

VICKY,你搞左化妝未呀,其實我一早已訂,但奶奶依家先講當日既化妝要用佢朋友,咁我問過化妝師唔比我退訂,亦都唔可以將我既訂撥落去攝影到用.但佢能比我轉比他人用,但一定要同一日,如果你啱我這間的話,我平一些轉給你,好過浪費了.包埋伴娘,媽媽,奶奶既妝,手飾及頭飾....
回頂端
Vicky Li
XXX.XXX.216.78

發表發表於: Wed Jun 24, 2009 5:57 pm

敏豬 寫到:

VICKY,你搞左化妝未呀,其實我一早已訂,但奶奶依家先講當日既化妝要用佢朋友,咁我問過化妝師唔比我退訂,亦都唔可以將我既訂撥落去攝影到用.但佢能比我轉比他人用,但一定要同一日,如果你啱我這間的話,我平一些轉給你,好過浪費了.包埋伴娘,媽媽,奶奶既妝,手飾及頭飾....

我星期日去新天地影相果陣..我想book新天地果個化妝師..
不過我本來諗住選相果日先落訂book..但係而家我仲可以選擇..
你可唔可以pm你果間化妝既資料俾我睇下丫..
回頂端
Vicky Li
XXX.XXX.216.78

發表發表於: Wed Jun 24, 2009 5:59 pm

我呀,剛剛攪好律師&book車,係喎我找到間book車好抵喎,不過佢係私人既得benz&28座,試誑麻煩呀,試了2次都唔得今日試完睇下點law,激死我!

唔好咁勞氣啦..慢慢試..
係呢..咁你而家試完點呀..o唔ok呀..?
可唔可以pm你果間車d資料俾我呀..
唔該晒你..
回頂端
敏豬
XXX.XXX.103.70

發表發表於: Thu Jun 25, 2009 3:21 pm

敏豬 寫到:

我星期日去新天地影相果陣..我想book新天地果個化妝師..
不過我本來諗住選相果日先落訂book..但係而家我仲可以選擇..

已PM資料比你...
回頂端
carol_yeung
XXX.XXX.173.129

發表發表於: Tue Jun 30, 2009 2:00 pm

唔好咁勞氣啦..慢慢試..
係呢..咁你而家試完點呀..o唔ok呀..?
可唔可以pm你果間車d資料俾我呀..
唔該晒你..[/quote]

pm左你 la!我約左睇過車幾新架,東哥又幾好人架,希望幫到你!
粧試左la,book埋,不過一般,唔想再試( 可能我自已平時返工成日化&學過化粧要求高D掛 ),但好再夠平&仲有一次final 試粧試返結緍個日既全部頭&粧,跟全日送伴娘,新郎,媽咪,奶奶說A包頭飾手飾 tim!超抵架!
回頂端
敏豬
XXX.XXX.103.227

發表發表於: Tue Jul 28, 2009 11:07 am

敏豬 寫到:
敏豬 寫到:

已PM資料比你...

終於搞點左,化妝既訂佢比我轉其他野用 , SO GOOD .
回頂端
敏豬
XXX.XXX.103.227

發表發表於: Tue Jul 28, 2009 11:08 am

好想快D睇下裝修完係點呀 ....

你地D野搞成點呀 ????
回頂端
敏豬
XXX.XXX.134.171

發表發表於: Mon Aug 10, 2009 2:49 pm

星期5去酒樓睇過,已經裝修晒嘞,比之前靚左好多呀,改左名啦.門口都裝修過.個厠所真係好大呀,比之前大好多倍呀,依家簡直係正到暈.我好鐘意呀,我覺得成個場豪華左呀,我都影左幾張相呀....
回頂端