發表主題 回覆文章
carol_yeung
XXX.XXX.164.196

發表發表於: Sat May 30, 2009 12:20 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
本人已book12月,本耐一直擔心冇獨立新娘洗手間,但佢地大約9月全新裝修有
lu 好開心!
回頂端
carol_yeung

發表發表於: Mon Jun 01, 2009 12:27 pm

原來係7-8月装修至真,因昨天酒樓打嚟,冇理由冇人book架因我book時都好full架!
回頂端
敏豬
XXX.XXX.134.106

發表發表於: Mon Jun 01, 2009 1:27 pm

我都BOOK左12月呀,我係響上年10月訂的,個時佢地都話會裝修,但就要睇下業主會否同佢地續約先,依家CFM左啦..太好了....
回頂端
carol_yeung

發表發表於: Tue Jun 02, 2009 11:31 am

敏豬 寫到:
我都BOOK左12月呀,我係響上年10月訂的,個時佢地都話會裝修,但就要睇下業主會否同佢地續約先,依家CFM左啦..太好了....

係呀!太好la你有冇睇新裝修張圖呀?仲靚過之前好多呀,你12月幾号呀?我13/12号呀,唔知係咪同一日呢 ........
回頂端
敏豬
XXX.XXX.103.177

發表發表於: Fri Jun 05, 2009 11:00 am

我12月25日..哈哈..
回頂端
Vicky Li
XXX.XXX.216.78

發表發表於: Wed Jun 10, 2009 6:46 pm

敏豬 寫到:
我12月25日..哈哈..

hihi..
敏豬..我同你同1日呀..
原來門口果邊係你book左..哈哈
回頂端
Skyline1
XXX.XXX.186.102

發表發表於: Wed Jun 10, 2009 11:40 pm

我都BOOK左1月, 希望裝修完真的很好。
回頂端
Vicky Li

發表發表於: Thu Jun 11, 2009 11:37 am

你地知唔知聯邦係全間裝修定係淨係裝修新娘房呀..?
回頂端
carol_yeung
XXX.XXX.172.163

發表發表於: Fri Jun 12, 2009 11:40 am

佢係全間裝修遲啲仲有大电視添,你地攪晒結婚啲野未呀?
回頂端
Vicky Li

發表發表於: Fri Jun 12, 2009 5:42 pm

carol_yeung 寫到:
佢係全間裝修遲啲仲有大电視添,你地攪晒結婚啲野未呀?

我仲有好多野都未搞呀..
我連最重要既証婚同化妝都係今個星期六先去睇..

你呢..?你搞掂晒d野未呀..?
回頂端