發表主題 回覆文章
little alice
XXX.XXX.14.111

發表發表於: Thu Apr 30, 2009 6:32 pm

廣告贊助 [隱藏]
尋日去左影外景婚紗相,雖然好攰,但影得好開心,同我之前去大公司影既好唔同。

除左配合客人既要求,佢地仲好專業︰攝影師Freeman影相好靚,會搵好d景先叫我地埋位,而且仲唔使我地走黎走去就影左好多唔同感覺既相;助手阿Mike就好細心,成日幫我地整理d頭髮同衫,又好勞苦咁幫我地拎野;化妝師Angel既化妝同set頭好自然同好靚,成日都幫我地補妝,又好辛苦咁跟我地週圍走;至於店舖的Janet、Kanness同Jessica就好了解我地,唔單止關心我既需要,仲好用心咁照顧我男朋友,幫我地搵d好岩我地style既衫,等我地用最靚既一面影相﹗

d相雖然遲d先有得睇,尋日望左少少已覺得好靚,我同男朋友都好期待,但怕會揀好多相out budget,因為本身個package都唔算平﹗不過無論d相最終係點,佢地既誠意實在令我地好感動,亦都真係好多謝佢地令我地過左好愉快既一天﹗ Very Happy
回頂端
tammyB
XXX.XXX.201.20

發表發表於: Fri May 01, 2009 12:59 am

CONGRATULATIONS!!!

我都是joined matchframe嫁
5月尾先影

聽你影得甘開心,我都開心as well~

期待你的靚相..可否share 下
回頂端
siumak
XXX.XXX.28.31

發表發表於: Fri May 01, 2009 1:43 am

我都Join在o架﹐
希望下星期天氣好啦~~

之前天氣唔好已經改在一次期o架喇。

你有相睇時可唔可以分享下??
回頂端
XXX.XXX.18.93

發表發表於: Fri May 01, 2009 1:11 pm

係呀,我開頭都好擔心天氣,你知啦,咁辛苦就一日假去影,如果天氣唔好真係好掃興﹗再者,另就一日又唔知天氣係點...所以,個日天氣咁好真係好感恩同好開心﹗都希望你地影個時天氣好好,又影得開心啦﹗ Very Happy

如果之後攞到相,當然可以同大家一齊分享啦﹗希望出黎既效果係靚靚啦﹗ Very Happy
回頂端
siumak
XXX.XXX.28.31

發表發表於: Sun May 03, 2009 12:03 am

little alice 寫到:
係呀,我開頭都好擔心天氣,你知啦,咁辛苦就一日假去影,如果天氣唔好真係好掃興﹗再者,另就一日又唔知天氣係點...所以,個日天氣咁好真係好感恩同好開心﹗都希望你地影個時天氣好好,又影得開心啦﹗ Very Happy

如果之後攞到相,當然可以同大家一齊分享啦﹗希望出黎既效果係靚靚啦﹗ Very Happy

Wow... 期待-ing~ Laughing
回頂端
Lydia PP
XXX.XXX.25.21

發表發表於: Sun May 03, 2009 12:41 pm

HI yesterday I joined match frame for pre-wedding photo too.

which plan did you guys join? mine is 12800
回頂端
XXX.XXX.175.33

發表發表於: Sun May 03, 2009 4:21 pm

siumak 寫到:

siumak,你book左幾時影呀﹖
回頂端
XXX.XXX.175.33

發表發表於: Sun May 03, 2009 4:22 pm

Lydia PP 寫到:
HI yesterday I joined match frame for pre-wedding photo too.

which plan did you guys join? mine is 12800

哈哈,我book左好耐,真係唔記得係邊個plan...不過應該係平d個個...
回頂端
siumak
XXX.XXX.63.23

發表發表於: Sun May 03, 2009 11:16 pm

siumak 寫到:

siumak,你book左幾時影呀﹖

我黎緊星期五呀~

乜宜家平在咁多呀﹐
我已經係12月果陣Book o架喇﹐
仲貴過Lydia PP個Plan呀~~ Crying or Very sad
不過你地係咪都係Freeman主理呀??
回頂端
XXX.XXX.175.105

發表發表於: Mon May 04, 2009 10:09 am

Siumak,

唔好唔開心啦...據我個陣時了解,佢地應該有2個plan,但實際每個plan係幾錢,我真係唔記得...

如果我冇記錯,所有pre-wedding photo應該都係freeman主理架...

星期五就影啦,真好﹗希望到時天氣好,你地心情又靚靚,影出黎都靚靚啦﹗ Very Happy
回頂端