發表主題 回覆文章
loloc
XXX.XXX.170.68

發表發表於: Tue Apr 07, 2009 5:51 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
之前開倉買左1件婚紗1件晚裝用黎影相用.原本都o岩著,而家肥左好多,有無改衣店婚紗晚装鋪嘅資料呀, 大約幾多錢呀要幾耐架?唔該pm喲資料比我,我驚趕唔切 Sad Sad Sad 萬分感激 Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
回頂端
claudieleehk
XXX.XXX.114.148

發表發表於: Fri Aug 21, 2009 11:33 am

係美國訂左件婚紗番黎, 要大改, 但係睇過好多唔同既改衣店, 大部份都無改婚紗既豐富經驗, 去問香港代理, 要收我好貴!!
直至一日我上左愛都婚紗中心, 5/F心研既嚴小姐同我講佢地都會做改婚紗, 我當時心唸佢地日日都有人租衫, 應該D師傅好有經驗, 再加上我比張相嚴小姐睇, 佢就好pro. 甘解釋件婚紗D籵&手工比我知, 令到我更有信心. 過左幾個星期, 去試身, OMG, 岩身到爆, 無唸到條腰改窄4” 後D 珠片& lace 同之前係一樣, 我好滿意, 當然價錢係物超所值. 要多謝嚴小姐&佢既師傅幫左我.

www.truelove.goldenplaza.com.hk
回頂端
ChickenLo
XXX.XXX.145.51

發表發表於: Thu Oct 29, 2009 2:58 am

我都去佐改啦!價錢唔貴!即日可取回.....thank you for yr help .... !!
回頂端
bb21
XXX.XXX.142.86

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 3:04 am

請問改一件婚紗/晚裝幾錢呀? 因為我有幾件要改,謝謝~
回頂端
ACBB
XXX.XXX.209.29

發表發表於: Thu Nov 25, 2010 9:31 pm

PLX PM ME
回頂端
Mon Chan
XXX.XXX.144.187

發表發表於: Wed Dec 15, 2010 2:06 pm

ChickenLo 寫到:
我都去佐改啦!價錢唔貴!即日可取回.....thank you for yr help .... !!

pls pm to me? Thanks!
回頂端
donashi
XXX.XXX.116.186

發表發表於: Tue Dec 28, 2010 5:17 pm

ChickenLo 寫到:

PLS PM me 2, thz thz~
回頂端
WIN72
XXX.XXX.70.96

發表發表於: Tue Feb 08, 2011 6:21 am

我都想知呀,TKS!

lp72winnie@yahoo.com.hk
回頂端
TT Lo
XXX.XXX.12.5

發表發表於: Tue Apr 12, 2011 4:43 pm

Please PM me too, thank you very much! Smile
回頂端
高小姐
XXX.XXX.67.92

發表發表於: Wed Apr 13, 2011 10:37 pm

email me pls
gobbywan@yahoo.com.hk
回頂端