發表主題 回覆文章
KGJapan
XXX.XXX.193.223

發表發表於: Mon Mar 30, 2009 3:17 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
結婚踏入第三個月﹐在公眾場所吵到老公竟然說要報警。。。
他最候竟然真的報了警﹖﹗ Twisted Evil 當然因為原全沒有暴力所以告不入。。。
但這是正常嗎﹖以後應該怎辦呢﹖
回頂端
~貓仔~
XXX.XXX.71.103

發表發表於: Wed Apr 08, 2009 1:33 am

下~~ 咁嚴重!! 咩事呀??
回頂端
yan1224
XXX.XXX.169.68

發表發表於: Tue Apr 14, 2009 11:09 am

佢報警係因為覺得你會打佢?? Shocked
咩事呀??
回頂端
衛衛豬
XXX.XXX.115.53

發表發表於: Tue Apr 14, 2009 1:02 pm

有冇事情因由?
凡事包容呀
回頂端
Peter Pan
XXX.XXX.130.34

發表發表於: Wed Apr 15, 2009 2:18 pm

KGJapan 寫到:
他最候竟然真的報了警﹖﹗ Twisted Evil 當然因為原全沒有暴力所以告不入。。。

對於你黎講, 好正常, 無surprise...
結婚前你都知ga la, 就下佢啦...
回頂端
衛衛豬
XXX.XXX.105.29

發表發表於: Thu Apr 16, 2009 10:36 am

Peter Pan 寫到:
KGJapan 寫到:

事情現在怎樣?
回頂端
midcomak
XXX.XXX.89.193

發表發表於: Tue Apr 21, 2009 10:56 am

衛衛豬 寫到:
Peter Pan 寫到:
KGJapan 寫到:

事情現在怎樣?

咁大鑊? 依家無事吖嘛? 大家忍讓吓啦.
回頂端
Jackie615
XXX.XXX.224.161

發表發表於: Tue Apr 21, 2009 4:05 pm

如果你老公郁下就對妳動粗, 就千其唔好容忍....
幾時打到老...
回頂端
Rain SIU
XXX.XXX.65.30

發表發表於: Tue Apr 21, 2009 4:34 pm

下. 咁都得...
回頂端
Kitt@Kitt
XXX.XXX.98.218

發表發表於: Wed Apr 22, 2009 12:03 pm

It is abnormal for a couple. Please go to find a social worker to help you.
回頂端