發表主題 回覆文章
留言板管理員
XXX.XXX.191.196

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 5:03 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    芒果布甸 寫到:
    留言板管理員 寫到:
    有關技術問題已被修正, 大家如果再發現問題, 可以隨時提出啊!

我個account仲未攪掂喎 Exclamation Question

‘檢視您發表的文章’只係去到3月19日下畫4點(之後我再寫左野,都冇再update啦),‘檢視新發表的文章’仲係冇野睇,唔好玩我啦…

芒果布甸, 請問你將你的epass 登入電郵及密碼pm了給我沒有? 可能是你個別的戶口出了問題.

留言板管理員
    回頂端
    芒果布甸
    XXX.XXX.102.4

發表發表於: Tue Mar 24, 2009 6:31 pm

留言板管理員 寫到:
    芒果布甸 寫到:
    留言板管理員 寫到:
    有關技術問題已被修正, 大家如果再發現問題, 可以隨時提出啊!

我個account仲未攪掂喎 Exclamation Question

‘檢視您發表的文章’只係去到3月19日下畫4點(之後我再寫左野,都冇再update啦),‘檢視新發表的文章’仲係冇野睇,唔好玩我啦…

芒果布甸, 請問你將你的epass 登入電郵及密碼pm了給我沒有? 可能是你個別的戶口出了問題.

留言板管理員

我己經先後兩次PM左俾你啦,你冇收到 Question 我再黎多次啦…
    回頂端
    留言板管理員

發表發表於: Thu Mar 26, 2009 1:56 pm

芒果布甸 寫到:
    留言板管理員 寫到:
    芒果布甸 寫到:
    留言板管理員 寫到:

留言板管理員

我己經先後兩次PM左俾你啦,你冇收到 Question 我再黎多次啦…

今次收到了, 請給我們一點時間追查問題, 修復後會立即給你一個回覆.
    回頂端
    Ursola 0.<
    XXX.XXX.135.42

發表發表於: Thu Mar 26, 2009 8:04 pm

留言板管理員...我都有咁既情況出現呀! 剛pm左你喇, 麻煩你跟進一下啦!
    回頂端
    留言板管理員

發表發表於: Fri Mar 27, 2009 12:59 pm

Ursola 0.<

技術部已積追查問題, 請給我們一點時間, 不便之處, 敬請見諒.

留言板管理員
    回頂端
    Ursola 0.<
    XXX.XXX.135.42

發表發表於: Tue Apr 07, 2009 11:37 pm

留言板管理員,

這情況在4/4開始又再出現了, 麻煩請跟進一下.

謝謝.
    回頂端
    芒果布甸
    XXX.XXX.227.3

發表發表於: Tue Oct 06, 2009 2:38 pm

又出問題,‘檢視您發表的文章’D野唔update啦,麻煩管理員執執佢…
    回頂端