發表主題 回覆文章
L_Venus
XXX.XXX.177.145

發表發表於: Wed Feb 25, 2009 11:19 pm

廣告贊助 [隱藏]
靚唔靚呀? 係我婚禮個花球. 價錢唔係太貴, 合我要求, 接到花球時喜出望外, 用完成日都咁靚. 結婚前想過拿一日花球, 第二日會手到軟. 因為我有個姊妹結緍影相時唔自然, 手瓜起展 Shocked .但係好開心我個花球都幾輕, 影相隻手好自然, 第二日冇手軟 Very Happy

有小小心得給jm:
1. 記得花球唔用時要插入有營養水(花店送)的杯到.
2. 多謝我的LuLu 好姊妹的迷你灑水壼(佢用來保濕用的) , 使到花球全日都好新鮮.
3. 記得帶條毛巾, 用來dry 插在水杯的花球底, 先去影相, 唔好整到條裙濕曬.

P.15 有你想要的資料 Smile
祝大家新婚快樂!!!

IMG_1418.JPG  Filesize: 203.93 KB  瀏覽次數: 11733 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

L_Venus 在 Wed Jun 24, 2009 8:07 pm 作了第 2 次修改
回頂端
casperine
XXX.XXX.205.55

發表發表於: Thu Feb 26, 2009 12:01 am

你個花球幾靚呀, 係邊度訂架?可以pm資料俾我嗎?謝謝你!
回頂端
L_Venus
XXX.XXX.243.74

發表發表於: Fri Feb 27, 2009 9:54 pm

pm la
回頂端
美希
XXX.XXX.138.169

發表發表於: Wed Mar 04, 2009 1:51 pm

我都想要花店的資料, 有沒有website? 可以pm or mail 給我嗎?

thanks

meowmeowpi@yahoo.com.hk
回頂端
嵐風之籽
XXX.XXX.204.118

發表發表於: Wed Mar 04, 2009 2:04 pm

個花球好靚~我都想要花店資料~請pm我~thanks~
回頂端
estoria
XXX.XXX.203.237

發表發表於: Wed Mar 04, 2009 8:30 pm

pls pm the info to me.
thanks~
回頂端
Cheers09
XXX.XXX.17.14

發表發表於: Wed Mar 04, 2009 9:04 pm

very charming, can you pm the shop info to me? Thanks.
回頂端
cheesecake ~
XXX.XXX.218.86

發表發表於: Wed Mar 04, 2009 9:40 pm

would u pls pm the details to me
thanks
回頂端
RAINSTOP
XXX.XXX.151.149

發表發表於: Wed Mar 04, 2009 9:56 pm

please pm me with thanks!
回頂端
love8184
XXX.XXX.76.227

發表發表於: Wed Mar 04, 2009 10:09 pm

please pm me for the details~
回頂端