發表主題 回覆文章
馳馳女
XXX.XXX.2.251

發表發表於: Thu Jan 29, 2009 10:44 pm

廣告贊助 [隱藏]
各位JM

我在一月中結婚,我們用秋子花藝的,好開心同大家分享一下:

湯生所紥的花球令我們有驚喜,因我是在他們的圖片中揀的,亦照湯生提議改花,效果令我們滿意。而花球更插在花瓶內達十幾天之久,我用的主花是玫瑰呢﹗ Razz 我只是每天換水而己

襟花及手花方面,我們用桔梗(紫白+粉紅)湯生都好好,當他發現我們所揀的粉紅桔梗不夠新鮮,便打電話問我們是否同意改色(粉白),我們照他意思做,效果都不錯。

主人襟花我們改用紅色蕙蘭,夠大及搶眼,有主人家的標誌,不過蕙蘭會較易甩花瓣呢﹗哥哥﹑嫂子用紅色玫瑰,亦十分搶眼呢﹗

不過湯生卻忘記給我們襟花的大針,令兄弟團忙個夠呢,哈哈 ~ 所以大家要CHECK一下囉﹗

我原本於網上找了許多圖片,但卻沒有找到心頭好,最終於揀花日忘記帶出去,所以直接在秋子的圖片揀及接受湯生的建議,結果很好。他們的花真的很新鮮,所以我許多朋友都用他的。希望大家都有令你滿意的花球﹗不過你要打電話REMIND一下他,以免遺漏呢﹗

另外,我有收集了許多花球圖片於WORD FILE 內(係我左找右找得返黎架﹗),若各位想要可以留EMAIL給我,讓我與你們分享一下﹗因我自己都在這裡得到許多資料,都想回饋一下呢﹗ Very Happy
回頂端
suhooo
XXX.XXX.249.85

發表發表於: Thu Jan 29, 2009 10:59 pm

馳馳女,
恭喜晒~祝你新婚愉快, 牛年發大財, 恭喜恭喜~ Very Happy
有冇秋子d information or 花球圖片, pm 我丫~thx Razz
我而家都未諗到我主花係用咩...我3月尾bd喇~
幾時訂花我都未知, 我諗都要快... Confused
我mail係:wittytabo@yahoo.com.hk
回頂端
JANETFUNG
XXX.XXX.79.177

發表發表於: Thu Jan 29, 2009 11:20 pm

i also join him.my bd in march. i pm u my email.could u share your photo? thx
回頂端
ruicosta
XXX.XXX.231.224

發表發表於: Fri Jan 30, 2009 12:13 pm

can u pm me the info. thx~
回頂端
s121
XXX.XXX.6.194

發表發表於: Fri Jan 30, 2009 3:28 pm

Would you pls send the info to me?
my email address: sa3709@ymail.com

Thanks!
回頂端
提子汁
XXX.XXX.131.135

發表發表於: Fri Jan 30, 2009 4:29 pm

COULD YOU SEND ME THE 花球圖片 ?

SPEED_0522@YAHOO.COM.HK

TKS
回頂端
sandee lam
XXX.XXX.31.73

發表發表於: Fri Jan 30, 2009 9:16 pm

Can you pm me the pricelist? Thanks!
回頂端
馳馳女
XXX.XXX.10.246

發表發表於: Sat Jan 31, 2009 6:14 pm

suhooo 寫到:
馳馳女,
恭喜晒~祝你新婚愉快, 牛年發大財, 恭喜恭喜~ Very Happy
有冇秋子d information or 花球圖片, pm 我丫~thx Razz
我而家都未諗到我主花係用咩...我3月尾bd喇~
幾時訂花我都未知, 我諗都要快... Confused
我mail係:wittytabo@yahoo.com.hk

秋子花藝
www.lindafloral.com

各位jm最好打電話問湯生你個big day佢做唔做,因佢有quota, 滿左唔接架﹗我試過係入面睇圖片時,見到有些情侶按門鐘企係門口,湯生即刻問佢地好日子,佢接到就開門俾你;滿左quota佢會唔開門,叫你找其他店訂架﹗ Shocked

因我好朋友介紹才識得先打電話問呢﹗我第一次上去齋睇,第二次落訂,第三次揀花,第四次攞花 Very Happy

圖片:我在不同版面及網上收集了許多,但傳不到word file, 有2072kb, 有無朋友教我點傳?因壓縮後email依然傳不到.... Embarassed
回頂端
fishfish614
XXX.XXX.239.203

發表發表於: Sat Jan 31, 2009 8:37 pm

can u send me the pic also~~thx
回頂端
Silly_Silly
XXX.XXX.171.13

發表發表於: Sat Jan 31, 2009 11:06 pm

馳馳女 寫到:
各位JM

我在一月中結婚,我們用秋子花藝的,好開心同大家分享一下:

湯生所紥的花球令我們有驚喜,因我是在他們的圖片中揀的,亦照湯生提議改花,效果令我們滿意。而花球更插在花瓶內達十幾天之久,我用的主花是玫瑰呢﹗ Razz 我只是每天換水而己

襟花及手花方面,我們用桔梗(紫白+粉紅)湯生都好好,當他發現我們所揀的粉紅桔梗不夠新鮮,便打電話問我們是否同意改色(粉白),我們照他意思做,效果都不錯。

主人襟花我們改用紅色蕙蘭,夠大及搶眼,有主人家的標誌,不過蕙蘭會較易甩花瓣呢﹗哥哥﹑嫂子用紅色玫瑰,亦十分搶眼呢﹗

不過湯生卻忘記給我們襟花的大針,令兄弟團忙個夠呢,哈哈 ~ 所以大家要CHECK一下囉﹗

我原本於網上找了許多圖片,但卻沒有找到心頭好,最終於揀花日忘記帶出去,所以直接在秋子的圖片揀及接受湯生的建議,結果很好。他們的花真的很新鮮,所以我許多朋友都用他的。希望大家都有令你滿意的花球﹗不過你要打電話REMIND一下他,以免遺漏呢﹗

另外,我有收集了許多花球圖片於WORD FILE 內(係我左找右找得返黎架﹗),若各位想要可以留EMAIL給我,讓我與你們分享一下﹗因我自己都在這裡得到許多資料,都想回饋一下呢﹗ Very Happy

馳馳女,

Can you PM your own 花球 & 花球圖片WORD FILE to me? Thanks a lot!!
回頂端