發表主題 回覆文章
win1511
XXX.XXX.45.61

發表發表於: Sun Jan 25, 2009 5:24 pm

廣告贊助 [隱藏]
join了尖沙咀wedding gallery的朋友請問有咩評語呢
回頂端
懞豬豬
XXX.XXX.24.184

發表發表於: Mon Jan 26, 2009 8:51 am

win1511 寫到:
join了尖沙咀wedding gallery的朋友請問有咩評語呢

我雖然冇JOIN到呢間, 但我都有上過去睇衫. 啲衫都好靚, 同埋啲員工ge服務都好好, 上去睇衫會好開心. 個package ge價錢都ok ga!!! Cool
回頂端
Pig and Sheep
XXX.XXX.143.75

發表發表於: Tue Jan 27, 2009 1:36 am

點ok法? 有無price list可以share?
回頂端
TIMMY WONG
XXX.XXX.38.165

發表發表於: Thu Jan 29, 2009 11:19 pm

$4,388 package
回頂端
Mmie
XXX.XXX.228.76

發表發表於: Sun Feb 08, 2009 12:11 pm

請問仲有無其他JM 已過join , 可唔可以分享一下呀!
回頂端
JanJen
XXX.XXX.252.140

發表發表於: Sat Jun 20, 2009 3:26 pm

我勸大家唔好join喇, 我開頭都以為佢地d服務好,係,不過係未join之前!!我join左之後佢比左兩次我轉款,但係每次我上去佢地都黑哂面,又或者同你講你咪試過類似o既款law,你之前都唔鐘意啦呢d晦氣說話。咁都未係慶,最最慶係,你諗住你final fit個d o野會同你之前攞o個日一樣,點知我個頭紗有個小窿,同埋其中一件晚裝心口位起哂毛粒,超唔開心呀...我都有衰o既,前一日要攞好多o野,所以望一望見無問題就收貨,但係佢地都唔應該比d穿窿頭紗比人o架??而家攞番d相註冊o既時候都見到個窿窿...好唔開心呀 Crying or Very sad Crying or Very sad
回頂端
AKHIM
XXX.XXX.233.157

發表發表於: Mon Jul 20, 2009 2:50 pm

我今年年尾結婚, 都有喺呢度租3, 只係租咗一件sharp黃色既eg, 價錢okay,
佢哋d服務都okay。
回頂端
JanJen
XXX.XXX.252.140

發表發表於: Fri Aug 07, 2009 7:51 am

咁你be careful啦...

AKHIM 寫到:
我今年年尾結婚, 都有喺呢度租3, 只係租咗一件sharp黃色既eg, 價錢okay,
佢哋d服務都okay。
回頂端
yingying2
XXX.XXX.131.49

發表發表於: Mon Aug 10, 2009 12:39 am

我都在六月尾join package.服務,價錢及款式都好O.k
回頂端
AKHIM
XXX.XXX.233.157

發表發表於: Mon Aug 10, 2009 4:15 pm

yingying2 寫到:
我都在六月尾join package.服務,價錢及款式都好O.k

你去choose衫未??
几時big day呀??
回頂端