發表主題 回覆文章
happy_or
XXX.XXX.148.226

發表發表於: Fri Dec 26, 2008 5:03 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我在這兩間酒樓之間掙扎緊,想問各位姊妹,對呢兩間有咩好及唔好的建議呀??

happy_or 在 Fri Dec 26, 2008 11:23 pm 作了第 1 次修改
回頂端
happy_or
XXX.XXX.138.137

發表發表於: Fri Dec 26, 2008 8:25 pm

我同年長少少的同事講想在金鐘名都擺酒,佢地會話"貴野喎".

不過同朋友講,佢地就唔知係邊間,一話係聘珍樓集團佢地才知道"好"....

朋友會覺得映月樓個景靚,同埋在文化中心好似grand d...........

有無人在呢兩間擺過/飲過,俾d建議我好無??
回頂端
晴 晞
XXX.XXX.104.157

發表發表於: Sat Dec 27, 2008 1:02 am

我自己係會擺金鍾名都.although婚宴未到...但一直覺得佢地service好好..

同埋價錢好ok......d 野 食 有 保 證......

個 場 都 幾 grand
回頂端
happy_or
XXX.XXX.150.68

發表發表於: Sat Dec 27, 2008 1:41 am

我有時都去名都食lunch,未食過晚飯,service都幾好........

不過我見個menu好似唔係好多野送 ....無回門乳豬,無合巹交杯葡萄酒送,無食得o既蛋糕,......但個場又正正方方幾好咁,所以仲諗緊........

你知唔知有無得free upgrade某d食物??
回頂端
晴 晞
XXX.XXX.115.90

發表發表於: Sat Dec 27, 2008 11:01 pm

如 果 你 唔 介 意 你 pm 你 個 msn account 比 我..讓 我 話 你 知 我 bargain 左 什 麼
回頂端
happy_or
XXX.XXX.105.91

發表發表於: Sun Dec 28, 2008 2:30 am

Hi, 晴 晞

已pm左你,唔該晒~~ Very Happy
回頂端
晴 晞
XXX.XXX.108.39

發表發表於: Sun Dec 28, 2008 8:42 pm

Hi Happy or

i has sent pm to u, if still have any problem, don't hesitate to let me know, thanks
回頂端
happy_or
XXX.XXX.149.178

發表發表於: Tue Dec 30, 2008 1:29 am

晴 晞, 唔該晒o也~~

有無人曾經諗過呢兩間其中一間,但之後放棄左架?可唔可話我知點解o也?等我可以留意下~~
回頂端