發表主題 回覆文章
小粉絲
XXX.XXX.52.149

發表發表於: Sun Dec 14, 2008 12:38 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
搵唔返條THREAD....

有冇JM都打算用酒樓/酒店送嘅COUPON影羅浮宮婚紗相?
回頂端
P&A
XXX.XXX.230.254

發表發表於: Sun Dec 14, 2008 8:57 pm

小粉絲 寫到:

小粉絲, i booked 羅浮宮 by using hotel coupon, u are also langham place hotel right?
i will choose the gown on 31-Dec, and take on 4-Jan, but i didnt upgrade it ar, just pay $500 for weekend shooting
回頂端
小粉絲
XXX.XXX.72.30

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 12:19 am

P&A 寫到:
小粉絲 寫到:

小粉絲, i booked 羅浮宮 by using hotel coupon, u are also langham place hotel right?
i will choose the gown on 31-Dec, and take on 4-Jan, but i didnt upgrade it ar, just pay $500 for weekend shooting

我就未book ga....我都係朗豪。
因為之前問過話可以加$1800要返softcopy,
但係摛日個sales又話冇件咁嘅事,
所以我都心大心細...
星期六日影要畀500.....?
回頂端
mihei
XXX.XXX.49.217

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 12:59 am

我係另一間酒店都係俾羅浮宮coupon, 不過而家仲諗緊用唔用, 因為expo join左芝柏.

expo問過羅浮宮, 佢話可以加$2500 upgrade去佢地個$4888既plan, 因為見羅浮宮既complain比較多, 而且本來諗住唔upgrade影左去算, 不過女朋友話得個幾張相又冇相薄, 又要浪費一日時間去影, 唔影好過影, 所以而家未必join.

其實都岩既,又冇相薄得幾張相,好似真係幾浪費時間...
回頂端
yy(6)
XXX.XXX.240.11

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 9:06 am

我都係用酒樓coupon去影, booked0左,揀0左衫,原先以為咁大間公司service應該都唔錯...點知令我好失望,好在唔洗錢影,不過有朋友想去呢度影的話,如果要俾錢join,我一定叫佢三思囉,唔洗錢用coupon影下就冇所謂0既

bad service
回頂端
小粉絲
XXX.XXX.249.198

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 11:23 am

mihei 寫到:
我係另一間酒店都係俾羅浮宮coupon, 不過而家仲諗緊用唔用, 因為expo join左芝柏.

expo問過羅浮宮, 佢話可以加$2500 upgrade去佢地個$4888既plan, 因為見羅浮宮既complain比較多, 而且本來諗住唔upgrade影左去算, 不過女朋友話得個幾張相又冇相薄, 又要浪費一日時間去影, 唔影好過影, 所以而家未必join.

其實都岩既,又冇相薄得幾張相,好似真係幾浪費時間...

加$2500?個sales講左好耐,都話最少要畀$4888....
你張coupon介唔介意講下係幾多錢?
點解佢個個sales講野都唔同,真係激氣....
回頂端
小粉絲
XXX.XXX.249.198

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 11:27 am

yy(6) 寫到:
我都係用酒樓coupon去影, booked0左,揀0左衫,原先以為咁大間公司service應該都唔錯...點知令我好失望,好在唔洗錢影,不過有朋友想去呢度影的話,如果要俾錢join,我一定叫佢三思囉,唔洗錢用coupon影下就冇所謂0既

bad service

其實我都冇諗住畀太多錢join CDL....
只係想要返softcopy就算數,因為我地已經另外book左去台灣影婚紗相....
上次同個sales傾,佢仲話可以加1800要返softcopy...
事隔幾個月,打算upgrade埋佢影埋,
個sales又話絕對冇件咁嘅事....
明明4個人,8隻耳仔都聽得好清楚,
攪到我打亂曬個計劃.....
回頂端
Karen sung
XXX.XXX.33.167

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 1:24 pm

小粉絲 寫到:
yy(6) 寫到:

bad service

其實我都冇諗住畀太多錢join CDL....
只係想要返softcopy就算數,因為我地已經另外book左去台灣影婚紗相....
上次同個sales傾,佢仲話可以加1800要返softcopy...
事隔幾個月,打算upgrade埋佢影埋,
個sales又話絕對冇件咁嘅事....
明明4個人,8隻耳仔都聽得好清楚,
攪到我打亂曬個計劃.....

hihi, 你好呀..
我12月4日影左啦..
我都係酒店送既COUPON , 2500蚊UPGRADE PLAN A,
如果SALES要你加多4千幾果個係COMBINE COUPON
果隻好似有32張相架..
依家我加 2500蚊果隻呢就有 20張入相薄, 一張24吋油畫,同幾張散相,
因為如你在EXPO 呢冇得UPGRADE架.. 只可以用COUPON COMBINE PACKAGE 羅
買SOFTCOPY呢就 一張 $178 10張 $1280,
SERVE我個SALES幾好喎.. 又冇話BAD FACE,
UPGRADE COUPON時記得 R佢送多套衫喎...
如果你去九龍塘可以搵EMA丫..好好禮貌架
回頂端
紫柔
XXX.XXX.84.138

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 3:01 pm

我都係用coupon upgrade嫁~~
唔洗擔心,我知好多jm都係冇upgrade就咁影,佢地都冇黑面呀~~就算end up咩都唔加都唔會黑面呢~佢地d 服務態度好好嫁,所以唔洗擔心~~
回頂端
pc9
XXX.XXX.149.76

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 3:15 pm

小粉絲.. 還有我呀.. 你一早知我係啦~ hehe~
回頂端