發表主題 回覆文章
pretty_girl^.^
XXX.XXX.208.105

發表發表於: Fri Dec 12, 2008 2:23 pm

廣告贊助 [隱藏]
我想做bed,衣櫃同梳妝台等呀....最緊要平靚正!!

thanks!
回頂端
Handl
XXX.XXX.205.176

發表發表於: Fri Dec 12, 2008 11:23 pm

我是造傢俬,相信你會覺得貴,有興趣就聯絡我,市面價格及品質都有很大差異。

公司網頁www.homeandlife.com.hk

Jack
回頂端
miss mak
XXX.XXX.147.104

發表發表於: Sat Dec 13, 2008 12:43 am

Handl 寫到:
我是造傢俬,相信你會覺得貴,有興趣就聯絡我,市面價格及品質都有很大差異。

Jack

你會唔會打算返深圳定做呀,而家好多深圳傢俱店都會到香港度尺寸同安裝架,我上個月先做左4 個櫃 ( 6尺c 字櫃,4尺電視櫃,6.5尺衣櫃,5尺儲物櫃 ), 連同運費安裝加晒都係 9 千幾咋,比香港平好多,有興趣既,我可以比間傢俱店資料你架... Razz
回頂端
pretty_girl^.^
XXX.XXX.3.66

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 10:53 pm

miss mak 寫到:
Handl 寫到:

Jack

你會唔會打算返深圳定做呀,而家好多深圳傢俱店都會到香港度尺寸同安裝架,我上個月先做左4 個櫃 ( 6尺c 字櫃,4尺電視櫃,6.5尺衣櫃,5尺儲物櫃 ), 連同運費安裝加晒都係 9 千幾咋,比香港平好多,有興趣既,我可以比間傢俱店資料你架... Razz

可以pm資料比我嗎?
但質料好唔好架?要訂做幾耐呀?會唔會有保養呢?
回頂端
阿梁
XXX.XXX.111.44

發表發表於: Fri Dec 19, 2008 12:53 pm

Handl 寫到:
我是造傢俬,相信你會覺得貴,有興

你係用咩板架,要幾耐時間呢
可以pm我嗎
回頂端
Janvis
XXX.XXX.72.48

發表發表於: Wed Dec 24, 2008 12:56 am

pretty_girl^.^ 寫到:
我想做bed,衣櫃同梳妝台等呀....最緊要平靚正!!

thanks!

其實都真係好難平靚正 o架喎 ... 你要睇下自己要求邊樣o野多 d 喎 ...
e.g. 真係要平o既 ... 佢可能俾唔到 design 你 ... and 手工麻麻 ...

我依家係深水埗訂 全屋 o既傢俬 ... 價錢唔係最平 law ... 不過就一定平過土瓜灣 o個 d shop law ...
個 designer 都幾 pro ... 會幫你諗實唔實用 同埋 o岩o岩你間屋用 ...
我最鍾意都係佢手 "3D" 手繪 ... 好快好靚 ...

年尾到 d 傢俬會到 ... 我都好期待呀!!!
回頂端
lelelemoncoke
XXX.XXX.130.163

發表發表於: Thu Dec 25, 2008 1:40 pm

miss mak & Janvis,

可唔可以PM你地搵個間既什傢俬公司資料俾我呢? 謝謝!
回頂端
Janvis
XXX.XXX.72.48

發表發表於: Fri Dec 26, 2008 12:02 am

lelelemoncoke 寫到:
miss mak & Janvis,

可唔可以PM你地搵個間既什傢俬公司資料俾我呢? 謝謝!

pm o左你 la ... 我依家等緊 d 傢俬到!!!
好緊張!!!
回頂端
為食豬
XXX.XXX.170.149

發表發表於: Sat Dec 27, 2008 3:23 pm

我都搵緊傢俬公司既INFO, 可唔可以PM 埋比我呀? THX
回頂端
irene bear
XXX.XXX.42.179

發表發表於: Sun Dec 28, 2008 3:18 am

I am also finding a good shop to order furniture. Would you also pm me the related info..?

Thanks a lot!! Embarassed
回頂端