發表主題 回覆文章
淘淘
XXX.XXX.119.162

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 3:58 pm

廣告贊助 [隱藏]
我join左啦~係expo遇到個好強既sales~所以跟本無還擊之力
但係俾d朋友一睇個package包d咩,d friend都話d 相包得少~加相又比出面貴,同埋得助手跟住我出去
我連佢d衫望都無望過~咁就join左,希望有時間落去佢舖頭d衫靚啦~
同埋唔知可唔可以bargain多d相呢~
回頂端
Sun88
XXX.XXX.14.211

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 6:12 pm

Dear Sisters,
I also join the package in Wedding Expo. My plan has 40 photos. I aslo want to bargin more...may be we can share what our package include...
回頂端
tokozan
XXX.XXX.81.201

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 10:12 pm

i also join their package in expo
but i only get 36pc photo.....
wanna get more
回頂端
小BoBo
XXX.XXX.105.106

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 12:56 am

嘩, 你地都join左Star Avenue, 我同男友都去了星光個攤位呀, 勁多人, 一入到去見大會宣佈"Star Avenue"有show,5分鐘就開始,即刻趕到大會指定的台,嘩,佢地出了好多新的婚紗同晚裝,加上model穿上身後,勁正,佢地衫的cutting真係好好,因為我租一件無乜特別優惠,所以我會到店試左先confirm,好心急呀!而香港外景,我同男友仲計緊個budget,但佢地放在攤位的城門水塘相簿,勁靚呀,我見佢地有鋼琴, 天使翅 及 鳥籠的工具可帶出外景,我見其他公司都無,勁正!加相方面,我相信你到時加相越多,就會越平。

我見有個jm開左另一個forum,佢分享了自己在Star Avenue星期六的婚紗及晚裝show的相,你地可以去店前望一望先。

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=171966&...

小BoBo
回頂端
淘淘

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 9:54 am

吓,咁我咪最少…我得30幅相0乍…佢講到加左好多俾我咁~
回頂端
wedding10123
XXX.XXX.141.222

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 3:11 pm

我地都在12月13日的wedding expo join了star avenue, 其實本來是想聽o下再比較先決定,但個sales真係好勁,我地當日都未睇第二間就已經下了決定。

我地都只係加到30張相咋~ 我地big day係2010年1月23日,個sales話在出年4,5月影相就差唔多,你地會幾時影相呀?
回頂端
淘淘

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 5:07 pm

tO: wedding 10123
我就2010年4月先註冊,同年10月擺酒,不過因為我箍緊牙,所以應該要2010年1月先影得,趕唔切既話,就等擺酒0個時先show出黎lu~
回頂端
小BoBo
XXX.XXX.188.253

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 8:32 pm

淘淘 寫到:
吓,咁我咪最少…我得30幅相0乍…佢講到加左好多俾我咁~

淘淘:
佢地好似有幾個不同的package,不同張數可能價目不同啦,唔放心你去店問下佢地啦,我相信不會差這麼遠的。

喂喂,佢地放左3 pairs新人的相在網頁內,D相勁靚呀!你地會帶鋼琴、鳥籠或天使翅出街嗎?
http://www.staravenue.hk/wedding-album/list_album.asp

小BoBo
回頂端
小BoBo

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 8:33 pm

wedding10123 寫到:
我地都在12月13日的wedding expo join了star avenue, 其實本來是想聽o下再比較先決定,但個sales真係好勁,我地當日都未睇第二間就已經下了決定。

我地都只係加到30張相咋~ 我地big day係2010年1月23日,個sales話在出年4,5月影相就差唔多,你地會幾時影相呀?

Wedding10123,
後年一月,下年四五月差不多了,最好五月前啦,無咁熱...
小BoBo
回頂端
小BoBo

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 8:34 pm

淘淘 寫到:
tO: wedding 10123
我就2010年4月先註冊,同年10月擺酒,不過因為我箍緊牙,所以應該要2010年1月先影得,趕唔切既話,就等擺酒0個時先show出黎lu~

箍緊牙?你幾時開始箍架?我D朋友好似話要箍2年。
小BoBo
回頂端