發表主題 回覆文章
千尋
XXX.XXX.41.67

發表發表於: Tue Nov 18, 2008 2:40 pm

廣告贊助 [隱藏]
我big day當日係book milk 幫我做camman,之前其實都好担心嫁, 因為見到有d post話佢唔好, 但係我同老公都話, 要相信佢, 因為之前睇過佢ge作品, 我地鐘意至會book。

到左big day 當日, 我地知道我地揾milk 係無錯嫁, 佢真係好pro, ...

一朝早佢未夠鐘已經到我屋企附近視察環境, 之後好準時8點milk, 佢助手, 同video man就入到我屋企, 一到步就無浪費過任何時間同机會, 佢同video man william 都好落力係咁影相同拍野, 又好識搞氣氛, 好識講好說話, 加上佢可愛ge 樣, 搞到成朝我屋企都不停傳出笑聲, 唔好話我地開心, 連d老人家都好開心, 好鐘意阿milk佢地呀!!

總之我地行到边, 佢一見到好ge 背景就係咁影, 而且我最欣賞佢係對影相ge 熱誠, 好多時我地去飲宴, 都會見到d camman 坐低食野, 但佢唔係呀, 自己好主動去影相, 因為佢話幫我地影相比食野更重要, ....我地聽到, 真係好開心, 雖然我地未見到d相影成點, 但我同老公好有信心, 一個咁好ge camman 所影ge相一定會靚, 同好有feel。

另外一定要讚下milk ge 成長短片呀, 一睇就知道佢好比心机去做, 全場ge人都話好特別, 從未見過咁得意ge mv, 仲有呀, 我地加左一個service, 就係播返朝早出門ge 片段, 反應好好呀, 個個賓客都話好感人, 好有feel, ....哈哈...., 所好多謝佢地呀!!

好想快d可以睇到d相同當日ge dvd, 真係好期待呀!!
回頂端
WP1821
XXX.XXX.25.221

發表發表於: Tue Nov 18, 2008 2:42 pm

would u pm me more information.
thanks.
回頂端
zoe11
XXX.XXX.40.175

發表發表於: Tue Nov 18, 2008 9:02 pm

could you PM me the package and price list?

AH~~ which package are you used?

thanks
回頂端
千尋
XXX.XXX.41.67

發表發表於: Wed Nov 19, 2008 9:25 am

pm 左資料比人你地啦, 希望幫到你地啦!!
回頂端
MILK FUNG
XXX.XXX.178.234

發表發表於: Fri Nov 21, 2008 12:51 am

WP1821,zoe

我已經SEND左price list 比你了,如果你收唔到可以通知我再SEND比你呀.希望我們可以為你們的婚禮負責小小角色呀.如有問題歡迎除時打比我,我可以詳細慢慢同你傾GA. ^^

MILK FUNG
回頂端
polee
XXX.XXX.233.197

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 12:39 am

我都想睇sample同要price list!!
thx
回頂端
MILK FUNG
XXX.XXX.48.141

發表發表於: Sat Feb 14, 2009 5:28 pm

我已經SEND了一些資料的PAKAGE比你們參考.如有問題可以直接與我聯絡吧THX

Thanks and Regards,
Milk Fung
ALBUM Websit www.milkfung.com
Red Workshop
Website: www.redworkshop.com
回頂端
JOE61
XXX.XXX.66.126

發表發表於: Wed Apr 01, 2009 12:15 am

我都想睇sample同要price list!!
thx
回頂端
hh_ee
XXX.XXX.12.81

發表發表於: Wed Apr 01, 2009 6:36 pm

May I have the sample and price list?
回頂端
車厘仔
XXX.XXX.55.179

發表發表於: Fri Apr 03, 2009 10:43 am

PM price list for me please
chinchin1201@hotmail.com
回頂端