發表主題 回覆文章
好煩的風扇
XXX.XXX.112.87

發表發表於: Thu Oct 30, 2008 10:05 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
有冇人喺聯邦集團d酒樓擺酒呀?? share吓吖 !
回頂端
串燒kristy
XXX.XXX.182.235

發表發表於: Fri Oct 31, 2008 10:25 am

有呀...我上年起青衣城聯邦擺....所以野都好好, d 食物都好有水準,好多親戚朋友都話個埸好靚,野食又好食 ^^ 覺得真係冇擇錯~

至於荃灣果間,我聽朋友話d 食物水準就一般 lo
回頂端
好煩的風扇
XXX.XXX.72.102

發表發表於: Fri Oct 31, 2008 4:56 pm

串燒kristy 寫到:
有呀...我上年起青衣城聯邦擺....所以野都好好, d 食物都好有水準,好多親戚朋友都話個埸好靚,野食又好食 ^^ 覺得真係冇擇錯~

哦...咁多唔多優惠 OR 送嘢???
回頂端
de0615
XXX.XXX.49.27

發表發表於: Fri Nov 14, 2008 4:51 pm

你好呀
我 book 咗 2009/9 鑽石山聯邦呀~~ ^^
回頂端
Ruby0519
XXX.XXX.52.99

發表發表於: Fri Nov 14, 2008 7:21 pm

de0615 寫到:
你好呀

你在會展book定係walk in呀?我都諗緊呢間定富臨好?!
回頂端
de0615
XXX.XXX.49.27

發表發表於: Mon Nov 17, 2008 10:47 am

Ruby0519 寫到:
de0615 寫到:
你好呀

你在會展book定係walk in呀?我都諗緊呢間定富臨好?!

我係會展book呀...
我本身都有考慮富臨, 但自己見到鑽石山個場好 ok, 就 join 咗呀~~~ ^^
回頂端
Yan Li
XXX.XXX.165.104

發表發表於: Wed Nov 19, 2008 1:56 pm

我book左09年一月青衣聯邦ar~
不過岩岩去拎新菜單... 點解衣個時勢佢地仲加左價ga... =,=

同我07年join果時相比... 貴左好多呀!!!!!!
回頂端
XXX.XXX.84.110

發表發表於: Wed Nov 19, 2008 3:01 pm

有冇人想book 09年10月10日聯邦的酒席呀......我想出讓呀.....請聯絡我吧....
回頂端
collcoll
XXX.XXX.82.218

發表發表於: Tue Dec 02, 2008 7:16 pm

串燒kristy 寫到:

kristy, 睇到你呢段說話, 我個心當堂安樂曬 Very Happy , 我bd係3/10/09, 尋日係青衣城聯邦落咗訂, 有冇其他人都打算係青衣城聯邦擺呀?
回頂端
Semantha
XXX.XXX.166.130

發表發表於: Wed Oct 14, 2009 12:07 pm

見個場裝修過幾GRAND, 仲有又近地鐵站, 希望方便到D賓客啦!!!
回頂端