發表主題 回覆文章
kear
XXX.XXX.169.245

發表發表於: Sun Aug 24, 2008 11:21 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
睇左好多租衫舖頭,發覺有d 包首飾,有d又唔包。有d包一兩樣,要自己出去再搵,好似好麻煩咁。請問有冇jm 可以提供一d舖頭,租衫係包哂首飾、耳環、底裙、頭紗、手套、披肩架?

Many thanks.
回頂端
則卷小包
XXX.XXX.41.3

發表發表於: Mon Aug 25, 2008 10:42 am

TST紫水晶︰手套、頭紗、頭飾、頸鏈、晚裝包披肩
TST天作之合︰手套、頭紗、底裙、頭飾、披肩及首飾
回頂端
fannykitty
XXX.XXX.166.54

發表發表於: Thu Nov 06, 2008 11:08 am

元朗雅麗,我昨天租左EG,好SUPRISE佢竟然包頭钟,耳環及頸鍊, 仲有佢好平,一件EG都係$780, 仲要比我見到係tst租既一條EG(要$1800一係架,仲要叫佢先好不願意咁包一條頸鍊喎),所以我推介天朗雅丽,雖然鋪面細但款多新款,拍得住TST貨式架!!
回頂端
Wed-Wed B
XXX.XXX.38.2

發表發表於: Thu Nov 06, 2008 11:32 am

我book羅浮宮...
包首飾(耳環, 頸飾, 頭飾)、底裙、頭紗、披肩

不過可能要expo先可bargain到會包~~平時leaflet話唔包的..
回頂端
小萍
XXX.XXX.177.106

發表發表於: Thu Nov 06, 2008 3:10 pm

依! 我join太子樓上鋪 - 妃梵 的一條龍服務, 她們全包. 就算我之前係出面問其他一條龍的服務, 都係包曬啦!
回頂端
Joise
XXX.XXX.176.159

發表發表於: Mon Nov 10, 2008 1:36 pm

Hi 小萍,

可唔可以比 妃梵 的價錢和資料給私, 我好有興趣. Thank You!
回頂端