發表主題 回覆文章
cherry車厘妹
XXX.XXX.34.146

發表發表於: Mon Nov 10, 2008 10:46 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我行左好幾間婚紗舖,但係都無合我心水的
可能自己都係做時裝設計,所以對質素要求較高

我想找d較特別既款,高質素的
大家有冇見意??
回頂端
時間飛逝
XXX.XXX.21.177

發表發表於: Mon Nov 10, 2008 11:25 am

你自己有無D人目中想要既款先.其實婚紗黎黎去去都係果D款.
如果真係睇唔岩既話.你可以你自己DESIGN款式拎去婚紗店度做款都可以架.
咁當然一定比租既貴D啦.
回頂端
姐妹装都几靓!
XXX.XXX.26.156

發表發表於: Mon Nov 10, 2008 12:25 pm

HELLO cherry
憪A架留言话睇唔岩D款,不妨去以下相册睇睇謔窌黻,或者a似`先JM讲架,你自己z计量身定做出来

<有關資料已被留言板管理員刪除>

2.jpg  Filesize: 25.14 KB  瀏覽次數: 721 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

姐妹装都几靓! 在 Mon Nov 10, 2008 1:05 pm 作了第 1 次修改
回頂端
大狗仔190
XXX.XXX.208.226

發表發表於: Mon Nov 10, 2008 12:57 pm

cherry車厘妹 寫到:
我行左好幾間婚紗舖,但係都無合我心水的
可能自己都係做時裝設計,所以對質素要求較高

我想找d較特別既款,高質素的
大家有冇見意??

dear車厘妹, 唉~呢度實在太多人賣廣告啦~~好驚呀~~
其實你自己係時裝設計師, 應該都有d心得, 不如你將自己心水, 力去比人做款啦, 我自己知道有幾間訂造婚紗既舖頭都幾ok架, 無論服務, 跟進都好好, 你不妨試下問下啦~
suggest -
(1) FULL RICH
(2) LA ROMANCE
(3) 温響 (呢間好似係造租架!!)

希望幫到你啦!!
回頂端
cherry車厘妹
XXX.XXX.166.138

發表發表於: Mon Nov 10, 2008 4:27 pm

唔該曬,我會再行下

不過呢度好似好多係幫自己賣廣告咁
都唔知係米真係咁好......
回頂端
Chi1207
XXX.XXX.146.179

發表發表於: Mon Nov 10, 2008 4:56 pm

cherry車厘妹 寫到:
唔該曬,我會再行下

不過呢度好似好多係幫自己賣廣告咁
都唔知係米真係咁好......

就係因為呢個原因, 我地先要做多 d research 同埋行多些呢類店鋪.
如果真係要搵一件自己想要0既 wedding gown, 可能都要花一年時間 prepare.

第一間 (Full Rich) 一向都有好多 good comment, 所以你可以睇睇.
另外, commix workshop 都唔錯, 不過冇咁多人提起佢, 但係見0下都無妨.
回頂端
小晨
XXX.XXX.233.247

發表發表於: Mon Nov 10, 2008 5:00 pm

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=173500

呢個係我自己親身經驗~~我同男朋友都係做衫, 都覺得佢地幾好~~
有興趣先PM給你啦~~
回頂端