發表主題 回覆文章
lovingsleep
XXX.XXX.79.90

發表發表於: Tue Sep 09, 2008 10:42 pm

廣告贊助 [隱藏]
由於我會在酒樓註冊,所以想請個專業MC,但唔知是否需要請兩個呢? 請各位教路 Shocked
回頂端
專業婚禮司儀服務--- 超值價$1000 完美貼身婚宴 信心保証
XXX.XXX.114.127

發表發表於: Wed Sep 10, 2008 4:09 pm

本人覺得搵一個專業 + 一個自己朋友比較好~

因為到時你既親朋好友見到有一個係識既都覺得親切d同感覺好d..

新人都可能會放心d因為有一個係你地自己既朋友

那當然要睇個專業mc 既功力, 一個專業的mc part邊個到一樣可以做得好好~

你見do do 姐有時part 一d 唔叻既人一樣可以做得好好~
回頂端
沙田友
XXX.XXX.236.108

發表發表於: Wed Sep 10, 2008 11:53 pm

lovingsleep 寫到:
由於我會在酒樓註冊,所以想請個專業MC,但唔知是否需要請兩個呢? 請各位教路 Shocked

我覺得請兩個會好少少, 唔好話註唔註冊, 兩個人係台上有交流, 有d對話個feel都唔會咁悶啦, 由其係你註冊就更加要找MC,佢地會比較清楚個流程嘛, 我揾左個兩個都係$900之嘛, 係d jm介紹我既, 總知我覺得價錢under$1000都合理既!
回頂端
lovingsleep
XXX.XXX.165.241

發表發表於: Thu Sep 11, 2008 9:28 am

沙田友 寫到:

我覺得請兩個會好少少, 唔好話註唔註冊, 兩個人係台上有交流, 有d對話個feel都唔會咁悶啦, 由其係你註冊就更加要找MC,佢地會比較清楚個流程嘛, 我M左個兩個都係$900之嘛, 係d jm介紹我既, 總知我覺得價錢under$1000都合理既!

可以介紹比我嗎? 謝!
回頂端
沙田友
XXX.XXX.236.81

發表發表於: Mon Sep 15, 2008 6:29 pm

沙田友 寫到:

我覺得請兩個會好少少, 唔好話註唔註冊, 兩個人係台上有交流, 有d對話個feel都唔會咁悶啦, 由其係你註冊就更加要找MC,佢地會比較清楚個流程嘛, 我M左個兩個都係$900之嘛, 係d jm介紹我既, 總知我覺得價錢under$1000都合理既!

可以介紹比我嗎? 謝!

已pm給你!
回頂端
靚靚貓貓
XXX.XXX.150.10

發表發表於: Tue Sep 30, 2008 10:29 pm

can pm me too ???? thx thx thx ...
回頂端
沙田友

發表發表於: Tue Sep 30, 2008 11:59 pm

靚靚貓貓 寫到:
can pm me too ???? thx thx thx ...

已pm你!
回頂端
man121209
XXX.XXX.106.227

發表發表於: Thu Oct 02, 2008 1:34 pm

我都有興趣, 可否pm比我呀 ?
有無佢既reference可以睇到呀又或, thx!!
回頂端
CoupleS
XXX.XXX.181.220

發表發表於: Fri Oct 03, 2008 10:07 am

I am looking for MC too. Can you PM me the detail? THX
回頂端
沙田友

發表發表於: Fri Oct 03, 2008 10:01 pm

已pm大家!
回頂端