發表主題 回覆文章
Plumage
XXX.XXX.244.157

發表發表於: Fri Aug 22, 2008 11:47 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我琴日去左一間係中環既樓上婚紗鋪,叫MY LOVE
因為之前收到佢地既宣傳單張 有新張coupon
所以就放工拉埋朋友上去睇下

我見佢地D衫好新,都好多款吓,
不過最吸引我既係佢地既一條龍服務
有晒租衫,結婚相,化妝同攝錄
可以係同一間鋪度搞掂晒

我book左過幾日上去試衫,
唔知有冇人都有上過去呢?
回頂端
cheerching
XXX.XXX.221.42

發表發表於: Sun Aug 31, 2008 6:57 pm

請問 "My Love"是指在中環 H&M 對面嗎?我上星期日同男朋友去婚紗展都收到佢地派的章程!有無人上去睇過呢?
Plumage你是否已試衫?效果如何?可以告訴我知嗎?Thank You!
回頂端
cheerching
XXX.XXX.170.188

發表發表於: Mon Sep 01, 2008 8:48 pm

今日 lunch 時上過去睇了!婚紗,晚裝都好新,有D款都幾特別!
我見有果女仔試緊件a-line紅色晚裝好靚好fashion.我都心郁郁想試吓!!
位sales小姐話可以free試2件,但我明年年底,要現在試衫嗎?
回頂端
Plumage
XXX.XXX.244.214

發表發表於: Fri Sep 05, 2008 11:44 pm

Hello. Cheerching

我上個星期上左去試過衫,free 左試兩件.
佢地果d衫真係好新,好多a-line款
岩晒我呢d鍾意就係a-line款既人

我覺得可以去周圍試下衫先呀,
我09年5月都係周圍睇緊既階段 Laughing
回頂端
Yan & Tim
XXX.XXX.88.132

發表發表於: Sun Sep 07, 2008 7:15 pm

有無人join咗這間租衫呢?
請join咗的新娘畀意見我!thanks......
回頂端
happyjoyce
XXX.XXX.142.135

發表發表於: Mon Sep 08, 2008 8:34 pm

我同bf,媽咪上星期去試衫,仲join咗添!!
我原本只係睇吓,但位sales show咗d衫出來,我地見幾靚,咪試上身囉!
我最開心係件婚紗好靚,完全係我嘅dream wedding gown Very Happy Very Happy ,所以即時join咗佢地呀!((佢仲送張coupon畀我地,話可減1000蚊))
但其他衫就會遲d先上去揀.
有無其他jm都join咗?大家交流吓.....
回頂端
Wai Jane
XXX.XXX.44.226

發表發表於: Mon Sep 08, 2008 8:50 pm

please 給我地址 or 電話,thanks.....
回頂端
happyjoyce
XXX.XXX.52.3

發表發表於: Tue Sep 09, 2008 7:44 pm

Wai Jane,

我已經pm咗你了....!
回頂端
Wai Jane
XXX.XXX.220.168

發表發表於: Wed Sep 10, 2008 3:36 pm

Smile 已經收到,thanks
回頂端
菜肉包
XXX.XXX.234.97

發表發表於: Wed Sep 10, 2008 4:45 pm

我都有興趣上去睇,請pm給我.
回頂端