發表主題 回覆文章
Ha..Ha..
XXX.XXX.209.206

發表發表於: Fri Aug 15, 2008 10:50 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
有無人可以答到我呀??
回頂端
moon 劉太
XXX.XXX.211.134

發表發表於: Fri Aug 15, 2008 4:08 pm

Surprised 太空館 與文化中心, 中間個巴士站可停一暫, 一上完車, 要即走哦!!希望幫到你啦!
回頂端
巧藍
XXX.XXX.97.33

發表發表於: Fri Aug 15, 2008 9:27 pm

可以泊新世界, $20一個鐘...
回頂端
moon 劉太
XXX.XXX.49.238

發表發表於: Fri Aug 15, 2008 10:30 pm

巧藍 寫到:

hih!!!
同你咁有緣........ Laughing
回頂端
Ha..Ha..
XXX.XXX.209.206

發表發表於: Sat Aug 16, 2008 12:46 pm

Wa...要係新世界泊呀!!! Shocked 好遠下喎..
回頂端
巧藍
XXX.XXX.231.192

發表發表於: Sun Aug 17, 2008 5:33 pm

moon 劉太 寫到:
巧藍 寫到:

hih!!!

Laughing 我唔記得係邊度同你賃傾過偈..唔好意思!
回頂端
巧藍
XXX.XXX.231.192

發表發表於: Sun Aug 17, 2008 5:36 pm

Ha..Ha.. 寫到:
Wa...要係新世界泊呀!!! Shocked 好遠下喎..

我老板話我知既, 除左新世界仲有一個商場, 不過我唔記得左叫咩名, 都係$20泊一個鐘...
你係咪係個邊擺酒呀? 如果係, 你可以問番個間酒櫻既人囉...
回頂端
vesta
XXX.XXX.152.1

發表發表於: Tue Aug 19, 2008 9:56 am

我都係附近要泊車喎.....我去ymca, 唔知仲有邊度有得泊車呢?
回頂端
moon 劉太
XXX.XXX.211.44

發表發表於: Tue Aug 19, 2008 4:16 pm

巧藍 寫到:
moon 劉太 寫到:
巧藍 寫到:

hih!!!

Laughing 我唔記得係邊度同你賃傾過偈..唔好意思!

我地好似在影相的.......不太確定 Laughing

其實, 只有新世界 或者是中間道先有停車場哦!!
文化中心地下個一個場, 是政府部門的車先可以停。
回頂端