發表主題 回覆文章
ahmanman
XXX.XXX.7.214

發表發表於: Sun May 02, 2010 12:14 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我朋友攞過都ok架喎~~
回頂端
百合
XXX.XXX.216.5

發表發表於: Mon May 24, 2010 5:04 pm

如果可以時光倒流, 絕對唔會揀呢間 Twisted Evil
回頂端
ha930
XXX.XXX.252.140

發表發表於: Tue Jun 15, 2010 1:20 pm

百合 寫到:
如果可以時光倒流, 絕對唔會揀呢間 Twisted Evil

我自己同老公都好滿意呢間酒樓, d 親朋威友個個都讚好, 而且 service 都好好, 照顧得我o地好好, 沒有你係 dixcuxx 所講的情況出現~

p.s. 果日都係蘇經理跟足全場打點一切的, 態度親切, 我哋比的 tips 佢都已經 ok, 沒有要求再比多 d tips~
回頂端
百合

發表發表於: Thu Jun 17, 2010 11:58 am

ha930 寫到:
百合 寫到:

我自己同老公都好滿意呢間酒樓, d 親朋威友個個都讚好, 而且 service 都好好, 照顧得我o地好好, 沒有你係 dixcuxx 所講的情況出現~

p.s. 果日都係蘇經理跟足全場打點一切的, 態度親切, 我哋比的 tips 佢都已經 ok, 沒有要求再比多 d tips~

咁可能我地果日黑仔, 所以人地開到口話要幾多錢tips Twisted Evil
或者可以引申另一個議題, 酒樓經理要求人客付指定數額tips是否恰當? Evil or Very Mad
回頂端
ha930
XXX.XXX.252.109

發表發表於: Fri Jun 25, 2010 3:30 pm

百合 寫到:
ha930 寫到:
百合 寫到:

咁可能我地果日黑仔, 所以人地開到口話要幾多錢tips Twisted Evil
或者可以引申另一個議題, 酒樓經理要求人客付指定數額tips是否恰當? Evil or Very Mad

有時真係人夾人綠嘅~

我o地就好滿意呢間酒樓的服務, 連我姑仔出年 3 月結婚, 見到果晚佢o地的服務咁好, 所以都揀返呢酒樓啦~
回頂端
百合

發表發表於: Wed Jun 30, 2010 9:22 am

ha930 寫到:
百合 寫到:
ha930 寫到:
百合 寫到:

有時真係人夾人綠嘅~

我o地就好滿意呢間酒樓的服務, 連我姑仔出年 3 月結婚, 見到果晚佢o地的服務咁好, 所以都揀返呢酒樓啦~

ha930, 我都明人夾人緣既~
不過, 我都只係將我地個真實經歷講番出黎 ... Twisted Evil
回頂端
orderob
XXX.XXX.143.107

發表發表於: Thu Aug 26, 2010 3:40 pm

我個人覺得好似鑽石山嗰間好d.
回頂端