發表主題 回覆文章
csyivy
XXX.XXX.120.60

發表發表於: Sat Dec 20, 2008 12:37 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我剛剛擺完啦

個場同backdrop 都ok ar

不過上菜快左d啦

食物質數好呀

個個都話d菜夠大體
回頂端
百合
XXX.XXX.115.32

發表發表於: Sun Dec 28, 2008 9:14 am

ivy, 恭喜恭喜~
做左太太啦~
見到你個婚宴ok, 真係好~
今年擺酒好d呀, 我地下年擺果d, 佢加左四百蚊, 係咁既經濟環境真係加得多左少少, 所以到年中我都要上去搵蘇經理傾傾個菜單呀 ...
回頂端
Van Luvly
XXX.XXX.205.179

發表發表於: Tue Jan 06, 2009 5:00 am

Hi,

My banquet will be taken place in Mar 09 at 油麻地聯邦金閣, since this banquet is for the bride side only (we've separated our wedding banquet into bride & groom sides), we want to make sure our $$ is spent on necessary things.

Now checking if the original decoration of this restaurant is ok or not for a wedding (of course i don't to leave it too plain & simple and upset my parents), any advise please?

Or would you please share some of your photos?

Many thanks,
van
回頂端
ha930
XXX.XXX.252.142

發表發表於: Fri Jan 09, 2009 4:24 pm

大家去了聯邦姚u惠集未呀?

我尋晚鰴 ~

新天地送的那輯相包了 15 張,仲有 soft copy 比埋添 ~
回頂端
Tinkerbell
XXX.XXX.51.100

發表發表於: Fri Jan 23, 2009 4:42 pm

I had banquet there in Nov last year, the original decoration was nice. If anyone wants to see the photos, pls email me, michellema984@hotmail.com
回頂端
百合
XXX.XXX.216.5

發表發表於: Tue Feb 03, 2009 5:01 pm

我早幾日都上左去剃oupon呀~ 同蘇經理傾傾下計, 先知道原來個台個布景係淡金色既 ... 等我仲揀左金色晚裝, 真係差d出事~ 下次再試衫果陣要轉款 ...
回頂端
sheep mei
XXX.XXX.60.147

發表發表於: Wed Feb 25, 2009 9:56 am

csyivy 寫到:
我剛剛擺完啦

不過上菜快左d啦

食物質數好呀

個個都話d菜夠大體

Hi 姊妹

想請問妳當時是訂哪一個菜單?

我地諗住訂HKD 4988, 最平的菜單.

唔知食物水準和服務OK嗎?

或者有沒有其他姊妹已在聯邦金閣度擺過酒, 可以分享一下心得呢~~ ^^

等待妳們的回覆. thanks.
回頂端
csyivy
XXX.XXX.116.73

發表發表於: Wed Feb 25, 2009 10:52 pm

sheep mei 寫到:
csyivy 寫到:
我剛剛擺完啦

不過上菜快左d啦

食物質數好呀

個個都話d菜夠大體

Hi 姊妹

想請問妳當時是訂哪一個菜單?

我地諗住訂HKD 4988, 最平的菜單.

唔知食物水準和服務OK嗎?

或者有沒有其他姊妹已在聯邦金閣度擺過酒, 可以分享一下心得呢~~ ^^

等待妳們的回覆. thanks.

我08年係$4988個菜單...佢個時未加

係第二平果個

今年應該五千幾

佢隻鮑魚ok ga

仲大隻過我上星期去怡東酒店
回頂端
WeddingFlower
XXX.XXX.118.200

發表發表於: Mon Apr 20, 2009 12:29 am

我上年係到擺過

ok ga

大家可以考慮一下
回頂端
khli
XXX.XXX.166.57

發表發表於: Sat May 01, 2010 10:44 pm

我都book左今年12月呀!請問大家最近有冇什麼新資料?
回頂端