發表主題 回覆文章
喜悅5566
XXX.XXX.99.142

發表發表於: Wed Sep 10, 2008 8:46 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
csyivy 寫到:
我最早 7/12/2008

我兩年前去過飲

post 個backdrop你睇

都ok喎!昨日過左搵"黃經理"再傾下,佢話今個星期六(13/9/0Cool有新人擺婚宴可以上去睇個佈置。因為昨晚又客擺滿月睇唔到個場同新娘房。
因為新娘房都好重要!經過上星期六睇場驚嚇事件,對新娘房要求提高了很多。

上星期去左""荃灣皇廷匯""睇,佢地個場係宮廷式呀都好OK,
但最失敗係個新娘房 (個設計完成沒有顧及女性須要,完成沒有理會新娘子用途)
……入到去好似入左落w-party咁<黑>咁迷幻,得一個好細黃色光的水晶燈,
一邊牆係<黑> 色磚場,另外兩邊雖然是水晶珠簾但個底都係<黑>色,
連廁所都係<黑色>牆 (得黃小燈), 廁所放左個衣櫃都係<黑>色的,
黑暗暗迷幻新娘房!點化妝黑暗暗呀!
個衣櫃咁黑,點之有冇"烏joe野",整"烏joe"d 晚禮服到時要賠被租衫店d費用就好金呀!!
真的唔知道之前d新娘子點化妝和換衫呢?佢地好利害!

睇過數百間新娘房我都未見過這間!
但其他皇上皇集團d場無問題,只有佢地個場有咁樣,佢地應該好好處理這問題!
回頂端
csyivy
XXX.XXX.139.107

發表發表於: Sun Sep 14, 2008 12:57 am

不過我覺得個新娘房細左D
回頂端
好煩的風扇
XXX.XXX.72.102

發表發表於: Wed Oct 08, 2008 11:54 am

噚日去睇個場...都打算BOOK哩間...不過E+ 要等四大長老數吓幾多位先可以落DEPOSIT...

個新娘房真係細咗D...不過有私家TOILET都唔錯... Very Happy
回頂端
大個女
XXX.XXX.202.103

發表發表於: Fri Oct 24, 2008 2:05 am

都好耐無上來了.....我都是book 了 金閣的..2009/02, 但so 經理仲未叫我地去選菜單呀~~~ 唔知要注意d 咩喇...請大家提點呀!!!
回頂端
百合
XXX.XXX.216.5

發表發表於: Tue Oct 28, 2008 4:18 pm

嘩~ 原來我生日果日就係ivy你個bd ... 恭喜恭喜~ 擺完酒記得上黎講我地知好唔好呀 Very Happy
回頂端
csyivy
XXX.XXX.102.56

發表發表於: Wed Nov 05, 2008 12:19 am

你生日呀..甘啱

一定post d 相你睇
回頂端
百合

發表發表於: Wed Nov 05, 2008 4:40 pm

多謝呀ivy~ 咁我等睇你d相呀~

各位jm, 09年菜單出左啦 ... 之前我心水果個plan加左四百, 搶錢~ ... 即係由08年5188, 加到09年5588 ... 呢個09年5588係08年菜單的5188同5688的大合體, 但係條斑依然係石斑 ...

因為我bd係下年10月, 所以我準備到下年年中先上去同so經理傾個菜單, 睇下佢肯唔肯5588幫我upgrade條斑, 又或者係其他唔多覺d乳豬呀燒雞呀換平d果種 ... 好老實講5588巳經好極限, 仲未計佢任飲價果二百幾 ... Rolling Eyes

大個女你應該最遲12月要搵so經理傾個菜單加啦, 你或者phone下佢先啦 ...
回頂端
好煩的風扇
XXX.XXX.72.102

發表發表於: Mon Nov 24, 2008 3:49 pm

請問大家知唔知幾時先會拎到哩堆coupon???

新天地四喜臨門豪華婚紗攝影套相贈券
1) 豪華婚紗攝影套相服務價值HK$5,388
2) 婚紗晚裝外租套餐現金折扣價值HK$800
3) 嘉賓提名冊現金折扣價值HK$500
4) 免費獲贈大型「迎賓電腦噴畫」(24" x 63")乙張
- 六福珠寶特價精選鑽石、翡翠、珍珠或寶石首飾八八折
優惠,黃金或鉑金首飾飾工費五折優惠。
- 壹誓證婚律師到場證婚服務高達八五折優惠(不包括政府收費)。
- 參加米施洛2個月或以上之【SD纖營飲食計劃】,可享八五折
優惠及免費獲贈「都市人精選驗身計劃」
- 惠顧安記海味「嫁囍結婚禮籃」八五折優惠及惠顧其他
產品九五折優惠。
- 香港榮華囍餅八五折優惠。
- Cake2 結婚蛋糕及回禮小禮品八折優惠。
- 惠顧冠南華租賃或購買褂裙可享八五折優惠,及其他
婚嫁用品一律八折優惠;另加送中式公仔一對。
- 天匠婚禮錄影及攝影套餐HK$500現金折扣優惠。
- 惠顧囍店印製囍帖七五折優惠,另加送利事封或貼紙;
訂製精品八折優惠。
- 銀禧花車租賃結婚花車HK$500優惠券。
- Party Balloon 婚禮場地佈置HK$300現金折扣優惠。
- 雙盈工程設計公司贈送襟花6個及以特惠價提供婚宴鮮花花藝套餐。
回頂端
百合

發表發表於: Fri Nov 28, 2008 5:31 pm

好煩的風扇 寫到:

4) 免費獲贈大型「迎賓電腦噴畫」(24" x 63")乙張
- 壹誓證婚律師到場證婚服務高達八五折優惠(不包括政府收費)。
- 參加米施洛2個月或以上之【SD纖營飲食計劃】,可享八五折
產品九五折優惠。
訂製精品八折優惠。
- Party Balloon 婚禮場地佈置HK$300現金折扣優惠。
- 雙盈工程設計公司贈送襟花6個及以特惠價提供婚宴鮮花花藝套餐。

你要打去問架~ 我10月好似問過佢地, 佢地話要遲少少囉 ...
唔好因為coupon就將就去用d服務, 好似銀禧, 俾人講過唔多掂架~
不過我反為好奇新天地果5388包幾多張相 ... 有冇jm知道呀? 應該起碼都有20張掛?
回頂端
csyivy
XXX.XXX.120.60

發表發表於: Sat Dec 20, 2008 12:34 am

好煩的風扇 寫到:

產品九五折優惠。
訂製精品八折優惠。

我07年年尾book
d coupon 佢今年2月先俾我
回頂端