發表主題 回覆文章
VinVin621
XXX.XXX.231.165

發表發表於: Wed Apr 30, 2008 2:00 pm

廣告贊助 [隱藏]
小老三 寫到:
Imaginary 寫到:
多謝各位既意見.
我諗我地最終會book 朗廷!

P.S.
聽人講朗廷出年會裝修,唔知係唔係真呢?

我 book左朗廷無咁耐, 我問左 angel (my sales), 佢話只係會裝修內部上層o既野, 唔會影響 ballroom Very Happy

How about the lobby?
回頂端
bowie_bubu
XXX.XXX.144.232

發表發表於: Fri Jun 13, 2008 10:27 pm

朋友的女兒結唔成婚......但係果女仔已經俾左好多婚禮上既items, 唔知你地幫唔幫到佢買左個package呢?

K&S Floral Deeoration 婚禮現場布置

HK$4200 plan (個女仔本來擺朗廷, 呢個價已經扣了$500coupon, 同埋個女仔好早book, 呢個係06年既價, 宜家做唔返架喇 )
+ 水晶燈$2000
+ 燭光樹$800
(total 有discount...only $6600)
仲可以可以Free 座抬水晶燈
如果加多$480仲可以有絲花車頭車尾deco + free埋5架兄弟姊妹車deco

有限期至:09年3月前

禮堂加高燈雲紗 油畫X2 一對座地水晶燈 一對燭光樹 全Set 可以Free 座抬水晶燈

只付了1000 deposit, deposit可以700轉讓
回頂端
阿妹妹頭
XXX.XXX.61.250

發表發表於: Sun Jun 15, 2008 5:34 pm

咁呢兩間hotel的價錢呢?食物ok唔ok?
回頂端