發表主題 回覆文章
C.N.
XXX.XXX.255.167

發表發表於: Tue Mar 18, 2008 5:55 pm

廣告贊助 [隱藏]
今日無風無險影咗婚紗相,最初天文台預告今日會大霧及落雨,最終都無風無浪影咗lu. o係迪士尼影相有幾個人一齊serve你,而且朝早o係樂園影相個感覺都係好特別,值得一試!
回頂端
黑色小魔怪
XXX.XXX.183.129

發表發表於: Wed Mar 19, 2008 9:32 am

C.N. 寫到:
今日無風無險影咗婚紗相,最初天文台預告今日會大霧及落雨,最終都無風無浪影咗lu. o係迪士尼影相有幾個人一齊serve你,而且朝早o係樂園影相個感覺都係好特別,值得一試!

恭喜晒呀~~ 得閒share d 相黎睇呀~ 我都諗住去影.... Very Happy
回頂端
豬豬............
XXX.XXX.157.105

發表發表於: Wed Mar 26, 2008 3:13 pm

send d比我睇呀
影幾錢
回頂端
C.N.
XXX.XXX.21.68

發表發表於: Sat Mar 29, 2008 9:35 pm

豬豬............ 寫到:
send d比我睇呀
影幾錢

我應該下星期會有相睇,遲d等我拎到相,先send俾你.另外,迪士尼有3個plan.我join咗中間既package.

第一:HK$ 9,880攝影服務
• 1款髮型設計連2款頭飾
• 新娘婚紗及新郎禮服各1套
• 拍攝100張相片自選25張
(包括黑白相片)
• 自選相片:
4” x 5” 相片8張
8” x 10” 相片2張
12” x 18” 相片1張
20” x 24” 油畫1張
• 5”x 7”度身預造童話婚禮相簿
(可放20張相片)

第二:HK$ 13,880攝影服務
• 2款髮型設計連2款頭飾
• 新娘婚紗及新郎禮服各2套
• 拍攝130張相片自選30張
(包括黑白相片)
• 自選相片:
4” x 5” 相片10張
8” x 10” 相片3張
16” x 20” 相片1張
24” x 30” 油畫1張
• 8” x 10”及5”x 7”度身預造童話婚禮相簿
(可放20張相片)
第三:HK$ 16,880攝影服務

• 特選攝影景點包括香港迪士尼樂園,
香港迪士尼樂園酒店及
迪士尼好萊塢酒店
• 新娘化粧

包括 :

• 2款髮型設計連2款頭飾
• 新娘婚紗及新郎禮服各2套
• 拍攝130張相片自選35張
(包括黑白相片)
• 自選相片:
4” x 5” 相片12張
8” x 10” 相片3張
20” x 24” 相片1張
30” x 40” 油畫1張
• 10” x 14”及5”x 7”度身預造童話婚禮相簿
(可放20張相片)
回頂端
C.N.
XXX.XXX.123.177

發表發表於: Sun Apr 06, 2008 5:47 pm

俾建議大家,如果大家諗住在迪士尼影結婚相,我建議揀最貴既plan.因我星期六同bf睇咗早前在迪士尼影既相,最後揀咗好多(因影得幾特別,同攝影技巧好正),最後要忍唔住,好肉赤咁加多二萬幾蚊買相.但由於簽contract後不可改plan,所以大家考慮join plan時要考慮清楚,尤其係揀老板影(宋生),佢影d相真係超得!
回頂端
黑色小魔怪

發表發表於: Tue Apr 08, 2008 1:37 pm

C.N. 寫到:
俾建議大家,如果大家諗住在迪士尼影結婚相,我建議揀最貴既plan.因我星期六同bf睇咗早前在迪士尼影既相,最後揀咗好多(因影得幾特別,同攝影技巧好正),最後要忍唔住,好肉赤咁加多二萬幾蚊買相.但由於簽contract後不可改plan,所以大家考慮join plan時要考慮清楚,尤其係揀老板影(宋生),佢影d相真係超得!

我想問加一張相大約幾多錢架? 同埋兩個plan 除左多d 相之外仲有咩分別?? 因為我原本都只係諗住用中間個plan 咋~thx!!!
回頂端
黑色小魔怪

發表發表於: Tue Apr 08, 2008 1:38 pm

可唔可以share d 相黎睇??

Mickey4all@gmail.com
回頂端
C.N.
XXX.XXX.122.20

發表發表於: Thu Apr 10, 2008 9:41 pm

黑色小魔怪 寫到:

每張相額外加3百幾元,我選擇放埋落相簿,所以每張要4百幾蚊.而最貴個16888既plan比13888個plan相差3000元,多5張自選相,另外多2張4x5R,多咗既相(5張+2張)加埋都已超過3000蚊,另外相簿會大d,最重要是油畫會大好多.如果你好似我咁把持唔住諗住揀多d相(因為好容易過,如果你睇過佢地公司model影o個輯相,應該有印象有一幕係影model扮灰姑娘跌咗隻鞋,然後男model追落樓梯,再替女model穿返對鞋.由於有故事性,要揀相時除非依部分唔要,否則依一連串相片已要6-7張,所以好快揀完quota.另外美國大街亦影咗好多而且特別,所以亦揀咗好多)我認為16888個plan相對抵d.
你留意儷都訂油畫架較貴,可以選擇自己搵其他舖整.另外佢地會不停sell你加大相簿,用珍珠相紙,用電腦排版,但我都覺得好貴,所以通通唔要.
回頂端
C.N.
XXX.XXX.122.20

發表發表於: Thu Apr 10, 2008 9:44 pm

黑色小魔怪 寫到:

D相最快要20/4先有得拎,所以拎到先send俾你
回頂端
懶妹
XXX.XXX.32.239

發表發表於: Thu Apr 10, 2008 10:17 pm

攝影師係disney 安排嗎?
可否都send d 相比我睇呢?
thanks!
回頂端