發表主題 回覆文章
petersun
XXX.XXX.125.137

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 2:13 pm

廣告贊助 [隱藏]
原廠行貨,水貨免問,有原廠保養證書!!!!
安裝另計!!
我願意行多一步!!!!!!
所有安裝必有師傅先睇位!!
一個價錢全包,不會到時又加呢到又加個到!!!

分體機

大金一匹分體機淨冷 $ 2780
大金二匹分體機淨冷 $ 5570
三菱重工一匹分體 $ 2740
三菱重工匹半分體 $ 3488

窗口機

美的一匹窗口機 $ 1540
日立兩匹窗口機 $ 3840
樂聲兩匹窗口機 $ 3950

如有任何型號查詢可以PM我!!!
回頂端
冷暖分体
XXX.XXX.107.147

發表發表於: Mon Sep 01, 2008 9:52 pm

我想要冷暖分体機報價。需要1匹4部,2匹3部。謝謝。
回頂端
manso902
XXX.XXX.132.185

發表發表於: Mon Sep 01, 2008 10:54 pm

petersun 寫到:
原廠行貨,水貨免問,有原廠保養證書!!!!
安裝另計!!
我願意行多一步!!!!!!
所有安裝必有師傅先睇位!!
一個價錢全包,不會到時又加呢到又加個到!!!

分體機

大金一匹分體機淨冷 $ 2780
大金二匹分體機淨冷 $ 5570
三菱重工一匹分體 $ 2740
三菱重工匹半分體 $ 3488

窗口機

美的一匹窗口機 $ 1540
日立兩匹窗口機 $ 3840
樂聲兩匹窗口機 $ 3950

如有任何型號查詢可以PM我!!!
大金一匹分體機淨冷 $ 2780 係咩型號??包埋安裝?
回頂端
了神
XXX.XXX.28.100

發表發表於: Tue Nov 25, 2008 2:24 am

樂聲匹半窗口分體, 包埋安裝, how much ?
回頂端
KKPAUL
XXX.XXX.213.142

發表發表於: Thu Nov 27, 2008 7:11 pm

唉! 呢位Peter兄常常出謗瞍s告, 但呢樣問題不大, 最大問題係打電話給他,就說現在開緊會有乜野要報價請E-Mail俾我,我會遲囍^覆你架喇!!
又好,反正有空就打晒我的要求E-Mail鱄硱\....等,再等,繼續等...終於1星期過了....依然沒有回覆, 我想會不會我打錯E-Mail地址呢!!!
連隨立即再撥個輪俾佢,看看發生了什洧,
我說......."喂.......我姓X,我1星期前打過電話俾你叫你報價,你叫我有乜炴NE-Mail俾你,但我己E-Mail了1星期什玻晲S有回覆啊!"
他說......."現在很是忙的,公司職員會跟先後次序一一回覆的了"
我說......"我己等了1星期,可唔可以快些給我報價"
他說......"只可跟一貫程序做....我很忙....等鼣!"
無言

2個月後....呢個謎一般的E-Mail仍然未有解開, 我亦己擁有我在其他公司買的大金牌分体冷氣, 呢個只是我自己的經歷,如有雷同,實屬不幸
回頂端