發表主題 回覆文章
Coffee or tea
XXX.XXX.7.244

發表發表於: Tue Mar 04, 2008 10:31 pm

廣告贊助 [隱藏]
之前有個topic都係叫牆紙好介紹,我今日去o左喇,真係好抵呀。我而加住緊間屋六百幾呎,當時係旺角買,要6xxx到啦!!(因為有一幅主題牆,同埋廳o既牆紙係揼本D)

今日我一樣揀到主題牆,而且我即將換樓有八百幾呎,間屋大o左(三房),但係牆紙只係$4900咋!!之後,佢個到有埋做窗廉,咁就揀埋,三房一落地玻璃,約數$3400,因為方太話上o黎度呎先計實數。我上次就係荔枝角做,兩房一落地玻璃,當時係$1800,今次較貴,但選擇較多、夠潮,同埋新屋o既窗台同落地玻璃係大D o既。

因為個到係牆紙倉o黎o架!!所以真係好抵!!當然佢都有好貴啦,有個好想做主題o既不過要$5xx一卷,我就無揀,方生話係一間本地出名酒店用o架!不過,佢知你budget係唔會叫你揀囉!!!

地點係觀塘,今日serve我o個個係方生、方太,超級好人,我足足揀o左兩個鐘呀。Very Happy

ap_20080503062406167.jpg  Filesize: 32.17 KB  瀏覽次數: 22612 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
ap_20080503062117827.jpg  Filesize: 39.12 KB  瀏覽次數: 22612 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

Coffee or tea 在 Thu Jun 05, 2008 8:15 pm 作了第 1 次修改
回頂端
jessnet
XXX.XXX.224.164

發表發表於: Wed Mar 05, 2008 11:31 am

please pm the address and contact no. of 牆紙倉

Thanks!
回頂端
XXX.XXX.208.22

發表發表於: Wed Mar 05, 2008 11:12 pm

jessnet 寫到:
please pm the address and contact no. of 牆紙倉

Thanks!

pm lu
回頂端
Vam
XXX.XXX.63.172

發表發表於: Thu Mar 06, 2008 1:46 pm

Coffee or tea 寫到:
之前有個topic都係叫牆紙好介紹,我今日去o左喇,真係好抵呀。我而加住緊間屋六百幾呎,當時係旺角買,要6xxx到啦!!(因為有一幅主題牆,同埋廳o既牆紙係揼本D)

今日我一樣揀到主題牆,而且我即將換樓有八百幾呎,間屋大o左(三房),但係牆紙只係$4900咋!!之後,佢個到有埋做窗廉,咁就揀埋,三房一落地玻璃,約數$3400,因為方太話上o黎度呎先計實數。我上次就係荔枝角做,兩房一落地玻璃,當時係$1800,今次較貴,但選擇較多、夠潮,同埋新屋o既窗台同落地玻璃係大D o既。

因為個到係牆紙倉o黎o架!!所以真係好抵!!當然佢都有好貴啦,有個好想做主題o既不過要$5xx一卷,我就無揀,方生話係一間本地出名酒店用o架!不過,佢知你budget係唔會叫你揀囉!!!

地點係觀塘,今日serve我o個個係方生、方太,超級好人,我足足揀o左兩個鐘呀。Very Happy

我之前都係佢度買呀 Very Happy
對的, 方生方太好好人 價錢都比外面地舖既平 款式都好新架
窗廉都平 不過因為我屋企(屯門)附近有間舖頭做開有晒我地窗既尺寸唔駛再度 所以就無係佢度買lu ...
回頂端
stitch^ ^
XXX.XXX.152.94

發表發表於: Thu Mar 06, 2008 2:31 pm

can u advised the details to me : queenie-1210@hotmail.com
many many thanks !
回頂端
妙卡
XXX.XXX.208.221

發表發表於: Thu Mar 06, 2008 8:53 pm

可唔可以pm o的資料俾我呀?我都諗住裝修屋企呀!

thx!!
回頂端
XXX.XXX.15.91

發表發表於: Sat Mar 08, 2008 12:26 pm

Dear stitch & 妙卡,

pm o左address同tel俾你o地喇!
回頂端
allylam
XXX.XXX.201.226

發表發表於: Sat Mar 08, 2008 1:55 pm

can u send me information??

to_cherry@hotmail.com

THANKS!
回頂端
Connie_企鵝
XXX.XXX.162.183

發表發表於: Sat Mar 08, 2008 6:14 pm

我都想知, 可以pm我嗎?
回頂端
XXX.XXX.28.53

發表發表於: Sun Mar 09, 2008 1:01 am

Dear Allylam &Connie

pm lu~
回頂端