發表主題 回覆文章
波子機
XXX.XXX.29.85

發表發表於: Sat Mar 01, 2008 12:57 am

廣告贊助 [隱藏]
請問大家聽過未呢?
回頂端
amyyee
XXX.XXX.71.213

發表發表於: Sun Apr 04, 2010 1:42 am

Dear 波子機:

亞達既紫色倫敦的士好靚架;我都介紹咗好多個綱友book亞達車架lu~

有d綱友用完亞達既花車之後;仲好滿意亞達當日既服務添!! Cool

綱友話亞達當日準時到達目的地;架花車又新淨,仲有埋冷氣添呀,架倫敦的士個仲幾凍喎~~哈哈!!

而我當日睇亞違倫敦的士花車,都有試埋個冷氣架,先決定租車~

因為我5月結婚,所以一定再有冷氣啦!唔係到時我驚個妝會溶晒呀 Confused

到時用完花車;可以同大家分享下當日花車表現吖 Very Happy Very Happy
回頂端
littleduck2008
XXX.XXX.131.51

發表發表於: Thu Apr 15, 2010 1:31 pm

岩岩係 3 月結婚, 都係用阿達既紫色倫敦的士做花車架 ! 佢真係好好人, service 亦好好. 又肯幫我地係教堂附近影相. 架車亦好乾淨 !!
回頂端
郭貓貓
XXX.XXX.145.93

發表發表於: Thu Apr 15, 2010 8:40 pm

我都係幫襯亞達, 不過我係租古董MG, 我係第一個租MG出嫁既新人呀, 回想起已經係08年既事, 如果大家想知詳情, 可以去我既"婚禮後記"睇下 (有埋相架!)~

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=177005&...

另外, 亞達話大約兩個月後會有多一架粉紅色既London Taxi, 到時就有多一個選擇啦~ Surprised
回頂端
Birdies
XXX.XXX.202.44

發表發表於: Fri Apr 16, 2010 8:28 pm

i want to have information too!
pls pm
回頂端
Hilson Fong
XXX.XXX.210.241

發表發表於: Sat Apr 24, 2010 12:47 pm

我都想要資料,請pm或email: hilsonfong@hotmail.com
回頂端
Jesscalvin
XXX.XXX.90.86

發表發表於: Mon Apr 26, 2010 12:17 am

Hi, 我都想要d資料,可唔可以pm俾我, Thanks!
回頂端
米豬連
XXX.XXX.141.246

發表發表於: Wed Apr 28, 2010 12:18 pm

想請問主花車的contact 和價錢,有沒有那花車的相片呢?
可否pm資料給我?唔該!
JANUS3652003@YAHOO.COM.HK
回頂端
to ma to
XXX.XXX.31.251

發表發表於: Wed Apr 28, 2010 11:29 pm

想要花車info
thx
回頂端
Bo_Be
XXX.XXX.210.121

發表發表於: Fri Apr 30, 2010 1:56 pm

I want the info too, pls pm me
siubobo06@hotmail.com
thanks!
回頂端