發表主題 回覆文章
WinC
XXX.XXX.182.185

發表發表於: Thu Dec 27, 2007 4:03 pm

廣告贊助 [隱藏]
各位,

請問又無人book 左SHERATON 呀? 我上星期去睇左場地, 個BALLROOM 好grand, 但可惜min 要成25 圍, 我幾經辛苦先bargain 到20 圍, 但現在計計下可能得16-18 圍, 所以仲心大心細唔知book 唔book SHERATON 好 Rolling Eyes 請大家比D 意見呀~
回頂端
Mrs. Vin
XXX.XXX.27.175

發表發表於: Mon Dec 31, 2007 12:48 am

我路過的 ... 我 BOOK 了 SHERATON, 廿幾圍, 如果擺十幾圍其實可以有其他選擇, 例如 FOUR SEASON 仲 GRAND 喇, MIN. 仲平 D TIM! Very Happy
回頂端
遊戲
XXX.XXX.27.236

發表發表於: Mon Dec 31, 2007 3:41 pm

請問平均幾錢一圍呢? Smile
回頂端
Elvina
XXX.XXX.106.164

發表發表於: Thu Jan 03, 2008 2:10 pm

請問要幾錢一圍呀? 我都想係個到攞. thanks Smile
回頂端
Manter101
XXX.XXX.129.172

發表發表於: Tue Apr 22, 2008 3:22 pm

Four season既function room真係會平過Sheraton既grand ball room 既, 但我覺得預鬆d會好過緊, 如果到時實際人數真係多過20圍, 咁就大件事, 唔通打電話叫人唔好黎咩, 定係要就住黎請?!

Four season既ballroom係好grand, 但function room會幾細, 同埋好似冇backdrop板, 因為冇地方加

sheraton既grand ball room會grand D
回頂端
jessss
XXX.XXX.228.158

發表發表於: Sun May 04, 2008 3:50 pm

HI,

May I know the min. charge of the function room in Four Seasons? I plan to have 12 tables. Can I have the menu as well?

Thanks very much.

Jessss
回頂端
靚靚花師奶
XXX.XXX.28.47

發表發表於: Fri Jul 11, 2008 11:37 am

剛有朋友問左09年尾既酒席, sheraton個min charge比我book時又多1萬蚊喇..而家要33萬(另10% charge)!!
回頂端
NewBride
XXX.XXX.68.247

發表發表於: Wed Jul 16, 2008 2:19 pm

very expensive wor
回頂端
籌備結婚中
XXX.XXX.209.4

發表發表於: Mon Sep 15, 2008 4:01 am

WinC 寫到:
各位,

請問又無人book 左SHERATON 呀? 我上星期去睇左場地, 個BALLROOM 好grand, 但可惜min 要成25 圍, 我幾經辛苦先bargain 到20 圍, 但現在計計下可能得16-18 圍, 所以仲心大心細唔知book 唔book SHERATON 好 Rolling Eyes 請大家比D 意見呀~

咁你即係bargain 到一個 lower min. charge??
回頂端
TeresaMK
XXX.XXX.80.236

發表發表於: Mon Sep 15, 2008 10:49 pm

知唔知 min. charge 係幾多?

籌備結婚中 寫到:
WinC 寫到:
各位,

咁你即係bargain 到一個 lower min. charge??
回頂端