發表主題 回覆文章
mui2266
XXX.XXX.54.212

發表發表於: Thu Dec 20, 2007 12:53 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
文字上的"愛的宣言"有好多, 不過邊度會有完成了的靚靚作品做參考呀, 我第一次幫朋友做, 咩都唔識, 又未見過, 幫幫忙丫, 謝謝!

mui2266-bbb@yahoo.com.hk
回頂端
過客
XXX.XXX.165.40

發表發表於: Wed Jan 02, 2008 4:54 pm

mui2266 寫到:
文字上的"愛的宣言"有好多, 不過邊度會有完成了的靚靚作品做參考呀, 我第一次幫朋友做, 咩都唔識, 又未見過, 幫幫忙丫, 謝謝!

mui2266-bbb@yahoo.com.hk

E-mail 左俾你啦! 係一個execl file, 有埋靚靚公仔購圖, set好晒位, colour print 出來就得.

呢個係我自己拼音既"愛的宣言",

首先俾個"拼音版"新郎讀, 聽見佢讀到好似賓妹講野咁...好好笑.
之後...再俾個"正常版"佢讀.
回頂端
寶兒~*
XXX.XXX.148.89

發表發表於: Sat Jan 05, 2008 11:51 pm

你好呀... 我都想要呀... 麻煩 e-mail 給我丫... 謝謝! Very Happy

e-mail: siubobo_1126@yahoo.com.hk
回頂端
瑤瑤yoyo
XXX.XXX.163.156

發表發表於: Sun Jan 06, 2008 4:48 am

過客,

我又想要呀! 麻煩你send比我丫~ TKS!
yo_yo_yo_lee@yahoo.com.hk
回頂端
過客
XXX.XXX.170.146

發表發表於: Sun Jan 06, 2008 11:55 am

寶兒~* 寫到:
你好呀... 我都想要呀... 麻煩 e-mail 給我丫... 謝謝! Very Happy

e-mail: siubobo_1126@yahoo.com.hk

sent!
回頂端
過客
XXX.XXX.170.146

發表發表於: Sun Jan 06, 2008 11:56 am

瑤瑤yoyo 寫到:
過客,

我又想要呀! 麻煩你send比我丫~ TKS!
yo_yo_yo_lee@yahoo.com.hk

sent!
回頂端
The Pooh
XXX.XXX.36.165

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 1:31 pm

我都想要呀~
可否 pm 給我或者 send 去 jelly2008@hotmail.com
Thank you!
回頂端
candy503
XXX.XXX.178.107

發表發表於: Tue Jan 08, 2008 1:55 am

我都想要呀...thx!!
candychau503@yahoo.com.hk
回頂端
JM33
XXX.XXX.191.40

發表發表於: Tue Jan 08, 2008 4:53 pm

can u also send to me? thks a lot!

mwy_manwy@yahoo.com.hk
回頂端
過客
XXX.XXX.165.40

發表發表於: Wed Jan 09, 2008 2:59 pm

咁多位, sent 左俾你地啦!
回頂端