發表主題 回覆文章
迷人pinklady
XXX.XXX.107.203

發表發表於: Fri Dec 07, 2007 10:23 pm

廣告贊助 [隱藏]
依家d婚紗都是吊帶 / 露背,
如冬天不著披肩好似好凍喎~~
你地會著嗎?
回頂端
Christina_Creamy
XXX.XXX.20.196

發表發表於: Fri Dec 07, 2007 10:33 pm

其實有d暖包有黏貼.
可以貼係脊骨果度.咁就好暖
我聽人講d女明星都係拜咁樣保暖
回頂端
Princess Da
XXX.XXX.148.42

發表發表於: Fri Dec 07, 2007 11:13 pm

我會睇情況啦. 若果那天真的很涷.. 我估點都要披番件披肩喇. 費事冷親啦.
Wink
回頂端
花粉症
XXX.XXX.80.134

發表發表於: Fri Dec 07, 2007 11:39 pm

我上年都係12月結婚架.....當日陽光好好, 所以都唔係太凍, 而且果日走黎走去, 都無用過披肩, 反而傍晚會有d凍, 不過好快就入到會場, 己經OK啦..... Razz
回頂端
bb&fanny
XXX.XXX.108.213

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 1:12 am

我覺影相時唔好著,唔係影相就唔靚 Razz
回頂端
小番茄
XXX.XXX.221.139

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 12:55 pm

我會唔著or用,因為我覺得唔著/用會靚d同方便d!! Wink
回頂端
MM1111
XXX.XXX.218.1

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 1:08 pm

我聽人講,因你果日or 晚, 根本busy 到你死, 又要走來來去,佢地話熱死我喎,唔會cold,同埋,你2道菜唔埋,又話要去換衫,你應該feel唔到cold or hot,你只係知你會好busy咁影相,換衫,敬酒,送客, 因我都係明年12月,佢地話唔洗怕cold喎.
回頂端
迷人pinklady
XXX.XXX.99.55

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 1:42 pm

咁如果背脊有紋身,唔著披肩咪唔好囉~~~
俾d親朋戚友睇到哂 Cool

唔知d婚紗有冇唔露背既呢?
回頂端
MM1111
XXX.XXX.218.1

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 5:56 pm

有既, 旦,if 你都紋係d 好覺眼既方地,不如你叫你mua 幫你用粉庶一庶, 佢地有experience,應該幫你解決到你個problem,唔洗擔心.
回頂端
Cutie Lulu Cheng
XXX.XXX.230.201

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 6:11 pm

但我擔心粉唔知係唔係真係可以遮到,其實你搵件唔露背既咪仲好,都唔少架!

但如果你話搵件露背但打算全日用披肩既話,我擔心你會好熱囉!因為當日走來走去,實在唔係好凍架咋!
回頂端