發表主題 回覆文章
未來謝師奶
XXX.XXX.211.65

發表發表於: Sat Jan 05, 2008 1:04 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
珊珊來遲 寫到:
我路過的, 大家唔好圍我呀....

我本身唔係book 咗呢間嘢的, 但就經常上來睇自己book果間d評語, 但每一次我都發現有某個主題成日都係至頂???入去睇通常都係講緊d冇聊嘢, 我都留意咗好耐啦. 同埋我發覺每次有人講呢間嘢唔好, 都會有一論好激的駡戰, 又時重人生攻擊. 好似真係過份咗喎.

另外係呢度, 小毛子你個post講得好好笑....好似以前睇古或仔電影咁, 但我上去佢哋個website睇, d箱真係show得好靚. 睇咗真係會心思思.

我自己都去過旺角道個場, 周邊的環境真係確實麻麻地, 可能我住開香港區, 我覺得那邊真係好古或仔電影feel

不可否認, 當初我都係比個website吸引左, 因為好hotel feel, 攪我到心思思, 但經過試菜果晚既超好service Evil or Very Mad , 我就......一定唔會book!
回頂端
pigc
XXX.XXX.135.10

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 12:29 pm

orange juice 寫到:
我都覺得CWB王俯并唔得想像中咁好,由其是D侍應,我懷疑有大部份係PART TIME泥既.

D客人打麻雀時,倒瀉茶都見過幾次.

總之對D樓面既服務很失望.

orange juice,

印象中, 你好似book了CWB王俯的, 對嗎?
回頂端
pigc
XXX.XXX.135.10

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 12:36 pm

小毛子 寫到:
我很高興原來有人同我有同感
就係這間爛鬼酒樓真係嚇親街坊

大家若想睇我的遭遇,
請看以下的link

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=148281

可憐的我,又成為一受害者

佢緊係比你退返哂d訂啦, 佢地酒樓d人都日日睇ESD, 見你講佢, 緊係退返哂d訂比你啦!
回頂端
Vitamin X
XXX.XXX.234.200

發表發表於: Sat Jan 19, 2008 5:45 pm

未來謝師奶 寫到:
珊珊來遲 寫到:

我本身唔係book 咗呢間嘢的, 但就經常上來睇自己book果間d評語, 但每一次我都發現有某個主題成日都係至頂???入去睇通常都係講緊d冇聊嘢, 我都留意咗好耐啦. 同埋我發覺每次有人講呢間嘢唔好, 都會有一論好激的駡戰, 又時重人生攻擊. 好似真係過份咗喎.

另外係呢度, 小毛子你個post講得好好笑....好似以前睇古或仔電影咁, 但我上去佢哋個website睇, d箱真係show得好靚. 睇咗真係會心思思.

我自己都去過旺角道個場, 周邊的環境真係確實麻麻地, 可能我住開香港區, 我覺得那邊真係好古或仔電影feel

不可否認, 當初我都係比個website吸引左, 因為好hotel feel, 攪我到心思思, 但經過試菜果晚既超好service Evil or Very Mad , 我就......一定唔會book!

睇website既相, 真係幾靚.
回頂端
芝心輝
XXX.XXX.215.182

發表發表於: Sun Jan 20, 2008 2:37 pm

Vitamin X 寫到:
未來謝師奶 寫到:
珊珊來遲 寫到:

睇website既相, 真係幾靚.

really?? i think not good ar!
回頂端
小月月
XXX.XXX.49.99

發表發表於: Fri Jan 25, 2008 6:05 pm

orange juice 寫到:
我都覺得CWB王俯并唔得想像中咁好,由其是D侍應,我懷疑有大部份係PART TIME泥既.

D客人打麻雀時,倒瀉茶都見過幾次.

總之對D樓面既服務很失望.

不過好多婚宴侍應都是part-time的
回頂端
PrepareNewLife
XXX.XXX.227.56

發表發表於: Sat Feb 02, 2008 10:00 am

唉, 我個bd 4oct 比人bk 咗呀, 要改期....真慘

另太子個場係咪有spotlight , 噴雪? 有d 乜效果呀?

見到只送主人家的椅套, 咁其他呢? 係咪要加錢架?
回頂端
Ms. OJ
XXX.XXX.33.118

發表發表於: Sat Feb 02, 2008 11:05 am

其實我本來都想book CWB 煌府架, 我個bd係09年11月21日, 好可惜嗰日有人已經hold咗期, 仲將會落訂, 所以我要轉場, 咁我咪應該覺得"塞翁失馬, 焉知非福"?

不過當初我去CWB煌府睇場時, 又唔覺佢哋做得咁差喎.....不過可能我睇場時大集中同經理嘅對話, 冇留意其他嘢!
回頂端
bbho
XXX.XXX.108.31

發表發表於: Mon Feb 11, 2008 11:53 pm

Ms. OJ 寫到:
其實我本來都想book CWB 煌府架, 我個bd係09年11月21日, 好可惜嗰日有人已經hold咗期, 仲將會落訂, 所以我要轉場, 咁我咪應該覺得"塞翁失馬, 焉知非福"?

不過當初我去CWB煌府睇場時, 又唔覺佢哋做得咁差喎.....不過可能我睇場時大集中同經理嘅對話, 冇留意其他嘢!

咁你依家book了邊間?
回頂端
Vitamin X
XXX.XXX.119.23

發表發表於: Sat Feb 16, 2008 10:59 pm

PrepareNewLife 寫到:
唉, 我個bd 4oct 比人bk 咗呀, 要改期....真慘

另太子個場係咪有spotlight , 噴雪? 有d 乜效果呀?

見到只送主人家的椅套, 咁其他呢? 係咪要加錢架?

其他椅套應該唔駛加錢. 而家bk 咗未呀? 未bk 可以bargain下. Wink
回頂端