發表主題 回覆文章
阿闊太太
XXX.XXX.75.234

發表發表於: Thu Dec 31, 2009 10:13 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
Ms. OJ 寫到:
好好好, 我會好好利用呢幾日假期盡量 resize 再 upload, 不過應該會先 upload 到 facebook, 之後先會再 update blog~

尋晚我突然諗起, 下次 gathering 係咪唔可以再喺 charlie brown cafe 呢? 因為大家都會有 CDR 帶出嚟嘛.... 查實我有諗過, 如果人數係足夠的話, 不如睇下可唔可以喺酒樓 book 間房, 再 request 要有 projector, 唔知得唔得呢? 有冇邊個婚宴完後同酒樓變咗 friend 底架?

Happy New Year!!! 經歷o左咁難忘、豐富o既一年,希望來年大家繼續開開心心、甜甜蜜蜜! Very Happy Gathering 一定到! 不過地點真係要諗諗...
回頂端
Yubi
XXX.XXX.64.189

發表發表於: Fri Jan 08, 2010 3:58 pm

Ms. OJ 寫到:
好好好, 我會好好利用呢幾日假期盡量 resize 再 upload, 不過應該會先 upload 到 facebook, 之後先會再 update blog~

尋晚我突然諗起, 下次 gathering 係咪唔可以再喺 charlie brown cafe 呢? 因為大家都會有 CDR 帶出嚟嘛.... 查實我有諗過, 如果人數係足夠的話, 不如睇下可唔可以喺酒樓 book 間房, 再 request 要有 projector, 唔知得唔得呢? 有冇邊個婚宴完後同酒樓變咗 friend 底架?

係 wo ! good idea 啊 !~ 咁大家就可以 share 番當日既片段同相啦 !

好期待個聚會啊 ! 我暫時只係知道 1 月 24 號我唔得閒 , 其他日子應該都 ok~~
回頂端
Hei & Yee
XXX.XXX.162.172

發表發表於: Mon Jan 25, 2010 8:26 pm

1月得返幾日咋~~ 好快又到CNY
我地既1121 GATHERING係咪要快D準備啦~
回頂端
阿闊太太
XXX.XXX.75.234

發表發表於: Sat Feb 06, 2010 11:22 am

大家預備好第一年派利是未呢?唔知大家預o左幾多 budget 呢? Very Happy
回頂端
Hei & Yee

發表發表於: Sun Feb 07, 2010 12:44 am

阿闊太太 寫到:
大家預備好第一年派利是未呢?唔知大家預o左幾多 budget 呢? Very Happy

我地換左100張20蚊咋~ 仲未放佢地入利是封添~
回頂端
Yubi
XXX.XXX.64.189

發表發表於: Wed Feb 10, 2010 10:30 pm

我兌左 $2200 ~ 都唔知夠唔夠派/派唔派得晒 ...
係啊 ~ 我想問下你地 , 如果年紀大過你但未結婚既朋友 or 同事 , 會唔會都派利是俾佢呢 ??
回頂端
阿闊太太
XXX.XXX.7.116

發表發表於: Thu Feb 11, 2010 10:44 am

Yubi 寫到:
係啊 ~ 我想問下你地 , 如果年紀大過你但未結婚既朋友 or 同事 , 會唔會都派利是俾佢呢 ??

好似都要派o架,我以前見有個表姐結o左婚但個阿哥未結婚,佢都會派利是俾佢... Wink
回頂端
Ms. OJ
XXX.XXX.33.118

發表發表於: Fri Feb 12, 2010 11:36 am

我唱咗 $3,xxx 用嚟派利是, 希望夠啦~ 今年 d 人好醒, 平時聲都唔聲下, 知道有得收利是就個個排隊話嚟拜年.... 嘿....

其實我覺得長輩就唔洗比, 佢都唔好意思收你啦! 但如果係同輩, 只係佢大過你, 應該要照比的~
回頂端
托爾II
XXX.XXX.146.72

發表發表於: Fri Feb 12, 2010 5:05 pm

我唱左成萬蚊派,
希望有派剩啦

你地會唔會派傷風『雙封』架?
親戚們(仲要兩面都係)佢地叫我派…
第一年要wor~
T.T
回頂端
Hei & Yee

發表發表於: Mon Feb 15, 2010 9:47 am

Yubi 寫到:

年紀大過你但未結婚既朋友 or 同事 <--呢個會派
輩份大過你但未結婚既親戚 <--呢個唔會派
回頂端