發表主題 回覆文章
YY Donald
XXX.XXX.219.210

發表發表於: Mon Dec 21, 2009 5:08 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
雲葵斯 寫到:
我已經拎晒相同video...

純美既相有17xx相...多到不得了, 不過講真...影得都幾行.....

snap shot都成千張...勁鐘意, 捕捉到好多細微既野....

video睇左好多次, 好好笑.........

嘩! 有咁多相0既?? 真係睇都有排睇喎!
回頂端
Ms. OJ
XXX.XXX.33.118

發表發表於: Mon Dec 28, 2009 2:19 pm

hello 咁多位盟友, 我歸隊啦~

返到 hk 後即刻收到攝影師電話... 有相收啦~ 不過 video 反而下個月先有~
我睇過 around 有 2-3xxx 張相, 不過好多都係重覆, hahahaha~
回頂端
托爾II
XXX.XXX.240.11

發表發表於: Tue Dec 29, 2009 10:41 am

Ms. OJ 寫到:

返到 hk 後即刻收到攝影師電話... 有相收啦~ 不過 video 反而下個月先有~
我睇過 around 有 2-3xxx 張相, 不過好多都係重覆, hahahaha~

i perfer to see your honey moon photo ar ~

Very Happy
回頂端
TNS102
XXX.XXX.233.250

發表發表於: Tue Dec 29, 2009 3:45 pm

托爾II 寫到:
Ms. OJ 寫到:

i perfer to see your honey moon photo ar ~

Very Happy

我都係想睇你d honeymoon相多d喎!push push~~快d update blog呀~~
回頂端
Hei & Yee
XXX.XXX.162.172

發表發表於: Tue Dec 29, 2009 10:34 pm

YY Donald 寫到:
Hei & Yee 寫到:
雲葵斯 寫到:
阿闊太太 寫到:
Hei & Yee 寫到:
我地昨天都收左相同video了~ 亦都去左honeymoon~~
如果1月份出來gathering, 目前有3天有約了~
1月3日: 去飲
1月10日: 我生日
1月17日: 去3v影相

又影? Shocked

咪係囉....

又影既...hahaha~~

係啊~ 不過影3v既新門市only~~~

嘩! 你又去影相喎~3v新門市喺邊呀?

我只係攞咗bday d 相咋...但係video要下個week喎~

3v既新門市都係深圳, 應該近國貿站~
回頂端
Hei & Yee
XXX.XXX.162.172

發表發表於: Tue Dec 29, 2009 10:35 pm

Ms. OJ 寫到:

WOW~~~ 3XXX
回頂端
阿闊太太
XXX.XXX.75.234

發表發表於: Wed Dec 30, 2009 10:15 am

TNS102 寫到:
托爾II 寫到:
Ms. OJ 寫到:

Very Happy

我都係想睇你d honeymoon相多d喎!push push~~快d update blog呀~~

OJ, Welcome back! 我兩樣(結婚 & honeymoon)都想睇,哈哈! Very Happy
回頂端
Ms. OJ
XXX.XXX.33.118

發表發表於: Wed Dec 30, 2009 10:54 am

好好好, 我會好好利用呢幾日假期盡量 resize 再 upload, 不過應該會先 upload 到 facebook, 之後先會再 update blog~

尋晚我突然諗起, 下次 gathering 係咪唔可以再喺 charlie brown cafe 呢? 因為大家都會有 CDR 帶出嚟嘛.... 查實我有諗過, 如果人數係足夠的話, 不如睇下可唔可以喺酒樓 book 間房, 再 request 要有 projector, 唔知得唔得呢? 有冇邊個婚宴完後同酒樓變咗 friend 底架?
回頂端
TNS102
XXX.XXX.233.250

發表發表於: Wed Dec 30, 2009 12:51 pm

Ms. OJ 寫到:
好好好, 我會好好利用呢幾日假期盡量 resize 再 upload, 不過應該會先 upload 到 facebook, 之後先會再 update blog~

尋晚我突然諗起, 下次 gathering 係咪唔可以再 charlie brown cafe 呢? 因為大家都會有 CDR 帶出褸.... 查實我有諗過, 如果人數係足夠的話, 不如睇下可唔可以鰤s樓 book 間房, 再 request 要有 projector, 唔知得唔得呢? 有冇邊個婚宴完後同酒樓變 friend 底架?

咁我誆ACEBOOK等你啦!

如果BOOK酒樓有房我諗都要有兩圍喎,咁我]有幾多個人去先?
回頂端
bobopolly
XXX.XXX.20.251

發表發表於: Thu Dec 31, 2009 1:48 am

潛左好耐水的我,嘩哈哈~終於09年最後一日先留言,終究都係懶,同埋呢排公司太忙,無計...

如果有聚會...我會去既,呵呵~因為有太多野想聽大家分享..
至於相...我諗我都有排先收到.... Confused

預祝咁多位1121的朋友仔...happy new year Razz
回頂端